Τότε κρίνεται του Λάνγκγφορντ

Τότε κρίνεται του Λάνγκγφορντ

Δυσοίωνο παραμένει το μέλλον του Κιθ Λάνγκφορντ στον Παναθηναϊκό και την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να ξεκαθαριστεί το τοπίο αναφορικά με το αν ο παίκτης θα προχωρήσει σε επέμβαση, ή θα επιστρέψει στην ομάδα.

Ο Αμερικανός γκαρντ αποκτήθηκε το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό για να ηγηθεί της ομάδας των πρασίνων στο σκοράρισμα.

Παρόλα αυτά, η θητεία του στο «τριφύλλι» δεν ήταν η προσδοκώμενη, καθώς μέσα στην ανησυχία που εξέπεμψε η ομάδα του Παναθηναϊκού ως προς την αγωνιστική του εικόνα… προστέθηκε και ο τραυματισμός του Αμερικανού γκαρντ στον αριστερό προσαγωγό.

Πλέον, κανείς δεν μπορεί να προβλέψει, εάν ο Λάνγκφορντ έχει πει την τελευταία του κουβέντα στο παρκέ με το τριφύλλι στο στήθος ή όχι.

Σύμφωνα με τα όσα μεταδόθηκαν από τον ΣΠΟΡ ΦΜ 94,6, την επόμενη εβδομάδα θα υπάρξει μια πιο καθαρή εικόνα για το μέλλον του παίκτη στην ομάδα. Εάν όλα κυλήσουν ομαλώς, ο Λάνγκφορντ  ίσως προλάβει το ματς της χρονιάς κόντρα στον Ολυμπιακό στις 13/2 για το Κύπελλο Ελλάδος. Διαφορετικά, ξεγράφεται από το ρόστερ και ο Παναθηναϊκός πάει… για άλλα!

Το «τριφύλλι» – σε κάθε περίπτωση – θα εξετάσει την αγορά για την εύρεση ενός γκαρντ που αγωνίζεται ήδη στην Ευρώπη. Η διοίκηση θα αναγκαστεί να ενεργοποιηθεί και πάλι για την ενίσχυση της ομάδας – όπως όλα δείχνουν – λόγω και του βαρύ τραυματισμού του Νίκου Παππά που θα χάσει τη σεζόν.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News