Βοτανικός: «Περίπου 20.000.000 ευρώ από την Περιφέρεια για το γήπεδο»

Βοτανικός: Ξένες εταιρίες για  το γήπεδο!

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης αναφέρθηκε στο ρόλο της Περιφέρειας στον αθλητισμό, για τα έργα, τις αθλητικές εγκαταστάσεις και διοργανώσεις, αλλά και για την «Opap Arena» και το project του Βοτανικού.

Μιλώντας στην ιστοσελίδα gazzetta, τόνισε πως πιστεύει ότι θα πραγματοποιηθεί σύντομα και αναφέροντας τον τρόπο με τον οποίο θα συμβάλλει η Περιφέρεια σ’ αυτό το μεγαλεπήβολο σχέδιο.

«Εδώ είναι μια τελείως διαφορετική διαδικασία, στο ένα (σ.σ. το γήπεδο της ΑΕΚ), η Περιφέρεια είχε ουσιαστικά τον απόλυτο τρόπο διεξαγωγής και έγινε και με τους πόρους της Περιφέρειας.

Το άλλο είναι μια διπλή ανάπλαση, ένα πιο μεγαλεπήβολο σχέδιο θα το χαρακτήριζα, στο οποίο ο δήμος, επ’ αφορμής ότι ακόμα και η Λεωφόρος, της οποίας γνωρίζουμε την ιστορικότητά της, είναι επινοικιασμένη στον Ερασιτέχνη του Παναθηναϊκού αλλά είναι ιδιοκτησίας του δήμου, αυτό το κάνει ένα project το οποίο έχει πολλές συνολικές δυνάμεις για να μπορέσει να πραγματοποιηθεί.

Εμείς, αυτό το οποίο έχουμε αναλάβει είναι να διαθέσουμε περίπου 20.000.000 ευρώ, για το γήπεδο, όταν αυτό θα ξεκινήσει στο επίπεδο, τουλάχιστον, της δικής του πραγματοποίησης.

Εύχομαι και πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί πολύ σύντομα, είναι στους τελικούς σχεδιασμούς της δημοπράτησης αυτού του έργου. Ενός σημαντικού έργου, το οποίο προφανώς θα δημιουργήσει νέα προστιθέμενη αξία για την Αττική», ανέφερε ο Γιώργος Πατούλης για το project στον Βοτανικό.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News