Βοτανικός: «Εκτός ποδοσφαιρικού γηπέδου ο στίβος»

Μπακογιάννης: «Αύριο το πρωί μπορεί να ξεκινήσει ο Βοτανικός»

Τη διευκρίνιση ότι οι συζητήσεις που γίνονται για κατασκευή (και) στίβου στον Βοτανικό αφορούν την έκταση του Δήμου περιμετρικά του γηπέδου και όχι μέσα σε αυτό έκανε στον bwinΣΠΟΡ FM ο Βασίλης Βέργης.

Καμία περίπτωση δεν υπάρχει για δημιουργία στίβου εντός του γηπέδου του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό. Όπως διευκρίνισε στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Βασίλης Βέργης, με αφορμή παρερμηνείες που έχουν γίνει επί του θέματος, η ιδέα για κατασκευή και κουλουάρ (που έπεσε από τον Κώστα Μπακογιάννη) αφορά τους κοινόχρηστους χώρους του Δήμου.

Εφόσον λοιπόν συμφωνηθεί να προχωρήσει και να ενταχθεί στο έργο, ο στίβος θα υπάρχει σε κάποιο σημείο των 4.800 τ.μ. περιμετρικά του ποδοσφαιρικού γηπέδου που θα αγωνίζεται το «τριφύλλι» και δεν πρόκειται αυτό να έχει τη μορφή σταδίου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News