Τριάρα του Παναθηναϊκού στη Λαμία!

Τριάρα του Παναθηναϊκού στη Λαμία!

Τη νίκη με 3-0 πανηγύρισε η Κ19 του Παναθηναϊκού επί της αντίστοιχης της Λαμίας στη Φθιώτιδα και έφτασε έτσι τους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της κατάταξης και έχοντας έναν αγώνα περισσότερο από τον Ολυμπιακό με τον οποίο και «συγκατοικεί».

Οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ενώ ενδεικτικό είναι πως δεν απειλήθηκαν σε κανένα χρονικό σημείο από τους αντιπάλους τους.

Οι παίκτες του Κώστα Φρατζέσκου μπήκαν δυνατά από το ξεκίνημα του ματς και προσπάθησαν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για να σκοράρουν. Δικαιώθηκαν στο 38’ όταν ο Αμπντελραχμάν με ωραίο σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα και έδωσε το προβάδισμα στον Παναθηναϊκό. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια.

Με την ίδια διάθεση μπήκαν οι φιλοξενούμενοι και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καρβούνη να σημαδεύει τη ρίζα του κάθετου δοκαριού με μόλις δύο λεπτά να έχουν κυλήσει. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού συνέχισαν να ελέγχουν απόλυτα τον ρυθμό του αγώνα και αν ήταν λίγο πιο προσεκτικοί στην τελική προσπάθεια θα είχαν βρει πιο γρήγορα και δεύτερο τέρμα.

Τελικώς, αυτό συνέβη λίγα λεπτά πριν τη συμπλήρωση των 90’ με τον Τζαβίδα να νικάει μέσα από την περιοχή τον αντίπαλο τερματοφύλακα. Το «κερασάκι στην τούρτα» της νίκης του Παναθηναϊκού πέτυχε ο Καρβούνης με πλασέ στην κενή εστία μετά από γύρισμα του Τόρρα στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων.

Η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού: Χατζηγιαννάκης, Τουρκοχωρίτης, Κούτσιας, Ρόμπι, Σιδεράς, Τζαβίδας Σ., Κρυπαράκος, Τζαβίδας Μ., Αθανασακόπουλος, Αμπντελαρχμάν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News