«Τεράστιες μορφές Διαμαντίδης-Αλβέρτης. Μακάρι να ήρθε για να μείνει ο Χεζόνια»

«Τεράστιες μορφές Διαμαντίδης-Αλβέρτης. Μακάρι να ήρθε για να μείνει ο Χεζόνια»

Ο Νίκος Χατζηβρέττας μίλησε στην εκπομπή «Τζάμπολ» της ΕΡΤ για τον Παναθηναϊκό, τους Διαμαντίδη και Αλβέρτη, αλλά και τον Χεζόνια.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για την παρουσία των Διαμαντίδη και Αλβέρτη στον Παναθηναϊκό είπε: «Είναι σημαντικό για το μπάσκετ να μπαίνουν σε τέτοιες θέσεις άνθρωποι που έχουν γράψει ιστορία στον ελληνικό και όχι μόνο αθλητισμό, τεράστιες μορφές σε παγκόσμιο επίπεδο. Η πορεία τους έχει δείξει πως είναι άνθρωποι με αρχές και ιδανικά και φυσικά η γνώση τους πάνω στο παιχνίδι είναι σε υψηλό επίπεδο γιατί το έμαθαν από ανθρώπους που ήταν… δάσκαλοι».

click here
Επίσης πρόσθεσε για τον Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός είναι ένας πολύ μεγάλος σύλλογος, είναι καλό να τον μιμηθούν και άλλοι σύλλογοι. Να δώσουν μεγαλύτερη εμπιστοσύνη στους προπονητές, μεγαλύτερο χώρο και χρόνο, να αφήσουν το παιχνίδι. Βλέπω τις ομάδες ανά τρεις μήνες αλλάζουν προπονητή, αλλάζουν παίκτες. Δεν μπορείς να κάνεις έτσι ομάδα. Όλοι θέλουν να είναι πρώτοι, αλλά υπάρχουν και περίοδοι, χρονιές που δεν μπορεί να γίνει αυτό, είτε λόγω μπάτζετ, είτε γιατί απλά δεν είναι η χρονιά. Δεν πιστεύω στους παίκτες που έρχονται για 1-2 μήνες, πιστεύω στους παίκτες που έρχονται στην ομάδα για να μείνουν και να την βοηθήσουν να αναπτυχθεί. Μακάρι ο Χεζόνια να έχει έρθει στον Παναθηναϊκό με αυτό τον σκοπό και ο Παναθηναϊκός να μπορεί να τον κρατήσει για να κάνει μία πολύ καλή ομάδα με παίκτες που έχουν την δυνατότητα και το ταλέντο να τον πάνε ένα βήμα παραπάνω».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News