Τα εύσημα στον Βόβορα

Τα εύσημα στον Βόβορα

Αξίζουν εύσημα στο προπονητικό τιμ για την ανάλυση των αντιπάλων και για το γεγονός ότι ο Παναθηναϊκός παίζει στοχευμένα στα τελευταία δευτερόλεπτα των επιθέσεων του.

Η προετοιμασία των ματς, τα συστήματα και το κοουτσάρισμα θυμίζουν τις καλές μέρες του Αργύρη Πεδουλάκη στην πρώτη του θητεία όταν ο κόουτς παρότι δεν γέμιζε κανενός το μάτι παρυσίασε ένα σύνολο που …δάγκωνε και στο τέλος τρόμαζε τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Ο Γιώργος Βόβορας είναι ένας φέρελπις κόουτς που μπορεί να εξελιχθεί σε κεφάλαιο για τον Παναθηναϊκό, πραγματικά ελπίζουμε να μην φαγωθεί νύχτα γιατί ο Παναθηναϊκός παρά τη δουλειά που κάνει ο κόουτς δεν θα είναι στις ομάδες που θα διεκδικήσουν 8άδα (λογικά) κάτι που μπορεί να φέρει μουρμούρες.

Πρέπει να του αναγνωρίσουμε το credit ότι εκεί που όλοι μας περιμέναμε ήττες με κάτω τα χέρια και “20άρες” σήμερα φτάσαμε στο σημείο να είμαστε σκασμένοι που δε νικήσαμε τη πιο ακριβή ομάδα της διοργάνωσης μέσα στην έδρα της . Έτσι για να ξέρουμε τι λέμε…

Δημήτρης Στρατής

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News