Σκάουτινγκ, ταλέντα και σωστές πωλήσεις στον Παναθηναϊκό

Παναθηναϊκός: Ίσως με άλλη ενδεκάδα μετά τη διακοπή

Παναθηναϊκός: Το μέλλον των ελληνικών συλλόγων είναι στο σκάουτινγκ.

Στην ανακάλυψη νεαρών που θα έχουν πρόσφορο έδαφος να δείξουν την ποιότητά τους και να πουληθούν μετά από λίγο καιρό βγάζοντας τα έξοδα της μεταγραφής τους.

Πάρτε για παράδειγμα τον Ανταμ Τσέριν. Ποτέ επί εποχής Αλαφούζου, ο Παναθηναϊκός δεν είχε ξαναδαπανήσει 800.000 ευρώ για την αγορά ενός ξένου 23χρονου διεθνούς ποδοσφαιριστή με …ταπεινό βιογραφικό σε πρωταθλήματα που στην χώρα μας θεωρούμε του σωρού (Σλοβενία, Κροατία, Β΄ Γερμανίας), ασχέτως αν στο εξωτερικό ακούνε την φράση «ελληνικό ποδόσφαιρο» και σκάνε στα γέλια.

Ο σύλλογος έχει ανάγκη από αθλητές με προοπτική και μεταπωλητική αξία. Μπας και μάθει επιτέλους να πουλά στη σωστή τιμή και την κατάλληλη εποχή, τομέας που για δεκαετίες είχε μαύρα μεσάνυχτα εκποιώντας τα αστέρια του σε εξοργιστικές τιμές, έστω κι αν το σωματείο δεν έπαιζε Ευρώπη.

Σήμερα ο Παναθηναϊκός έχει το ατού ενός καλού προπονητή που εγγυάται την ανέλιξη των νεοφερμένων τους οποίους ο ίδιος διαλέγει μετά από εξονυχιστικό έλεγχο, κάτι που μπορεί να κάνει το τριφύλλι ιδεατό εργασιακό περιβάλλον για ένα σωρό ταλέντα που κυκλοφορούν εκεί έξω.

Αρκεί να ξέρεις που να ψάξεις για να τα βρεις.

Δημήτρης Στρατής

Νέο φιλικό για τον Παναθηναϊκό για Σένκεφελντ, Χουάνκαρ και Μπερνάρ!

Μπορεί ο Παναθηναϊκός να βρίσκεται στην κορυφή του πρωταθλήματος έχοντας το απόλυτο όμως ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν επαναπαύεται και συνεχίζει τη σκληρή δουλειά.

Ο Σέρβος προπονητής εκμεταλλεύεται την διακοπή ώστε να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το Τριφύλλι αλλά και να ενσωματώσει 100% τους νέους παίκτες αλλά και αυτούς που ήταν εκτός λόγω τραυματισμών.

Έτσι, ο Παναθηναϊκός θα δώσει ένα προπονητικό φιλικό με την ομάδα Β την Κυριακή, προκειμένου να δώσει χρόνο και ρυθμό σε κάποιους παίκτες ενόψει του αγώνα με τον ΠΑΟΚ.

Ο τεχνικός των Πρασίνων θέλει να τσεκάρει τους Σένκεφελντ και Χουάνκαρ, οι οποίοι προέρχονται από τραυματισμούς, αλλά και να δώσει χρόνο στον Μπερνάρ προκειμένου να αποκτήσει ρυθμό.

Μοναδικό πρόβλημα είναι ο τραυματίας Κώτσιρας, ο οποίος μέσα στη βδομάδα θα μπει σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, ενώ απόντες είναι και οι επτά διεθνείς.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News