Προτάσεις 700.000 ευρώ για Λουντ, απέρριψε τις ομάδες ο παίκτης

«Φορτσάρει για Λουντ η Μπρίστολ Σίτι»

Ο Ρόμπιν Λουντ απέρριψε τρεις προτάσεις από ομάδες που επιχείρησαν να τον αποκτήσουν την τωρινή μεταγραφική περίοδο, με τον Φινλανδό άσο να ψάχνεται για Αγγλία και τον Παναθηναϊκό να περιμένει.

Οι πράσινοι περιμένουν τα πρώτα χρήματα του χειμώνα από μεταγραφή, για να αποκτήσουν μια σχετική ευελιξία στις ερχόμενες εκδικάσεις υποθέσεων, που αγχώνουν σε μεγάλο βαθμό τους ανθρώπους της ΠΑΕ.

Ο Λουντ βρίσκεται στην λίστα με τους παίχτες προς πώληση και σύμφωνα με την Livesport, τρεις ομάδες δεν βρήκαν κάποιο αντίκρισμα στις προτάσεις που κατέθεσαν.

Πρόκειται για τον Αποέλ, την Βιντεότον και την Σταντάρ Λιέγης. Το ποσό που προσέφεραν και οι τρεις ομάδες ξεπερνούσε τις 700.000 ευρώ, όμως, τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο στο ενδεχόμενο μεταγραφής του τον έχει ο Λουντ (όπως και με Μολέντο).

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News