Τζoρτζ Μπάλντοκ: Αντιπροσωπεία διοίκησης και παικτών στην κηδεία του

Οι στιγμές παραμένουν και θα συνεχίσουν να είναι δύσκολες στον Παναθηναϊκό, καθώς το σοκ από την απώλεια του Τζoρτζ Μπάλντοκ δεν έχει ξεπεραστεί. Είναι άλλωστε φυσικό, όταν πρόκειται για την ξαφνική απώλεια ενός νέου ανθρώπου, μόλις 31 ετών.

Τζορτζ Μπάλντοκ - Καλλιακμάνης: «Τι δείχνουν οι κάμερες»

Η είδηση του θανάτου του Τζορτζ Μπάλντοκ έχει συγκλονίσει τους πάντες. O 31χρονος έχασε τη ζωή του με άδικο τρόπο, προκαλώντας βαθύ πένθος στην οικογένειά του και στην ομάδα του, τον Παναθηναϊκό.

Η κηδεία του Μπάλντοκ θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα στην Αγγλία. Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού βρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία με την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή, και μια αντιπροσωπεία της διοίκησης και των παικτών θα μεταβεί στην Αγγλία για να τον αποχαιρετήσει.

Το μοναδικό εμπόδιο είναι ότι ακολουθεί η επανέναρξη του πρωταθλήματος, με τον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον ΟΦΗ την επόμενη Κυριακή. Η ομάδα του Παναθηναϊκού θα ταξιδέψει στο Ηράκλειο της Κρήτης το Σάββατο, μία μέρα πριν τον αγώνα.

Παρόλο που ο χρόνος είναι περιορισμένος, έχει ήδη αρχίσει η διαδικασία οργάνωσης ώστε ορισμένοι από τους συμπαίκτες του Μπάλντοκ να μεταβούν στην Αγγλία, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα υποβληθούν σε ταλαιπωρία λόγω των συνεχόμενων ταξιδιών. Σε τέτοιες στιγμές, ωστόσο, κανείς δεν σκέφτεται την κούραση, καθώς όλοι είναι επικεντρωμένοι στο να στηρίξουν την οικογένεια του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή και να δείξουν τη συμπαράστασή τους μετά από αυτό το τραγικό συμβάν.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr