Γιώργος Λιάγκας: Συγγνώμη - Αμαυρώσαμε τον θάνατο του Τζόρτζ Μπάλντοκ (vid)

«Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου», ανέφερε χαρατκτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής του, κάνοντας λόγο για λανθασμένη δημοσιογραφική κρίση.

Γιώργος Λιάγκας: Συγγνώμη - Αμαυρώσαμε τον θάνατο του Τζόρτζ Μπάλντοκ (vid)

Μια ημέρα μετά τις αντιδράσεις που προκάλεσε η εκπομπή «Το Πρωινό» και ο Γιώργος Λιάγκας για την προβολή του θανάτου του Τζορτζ Μπαλντοκ, με ρεπορταζ της να εστιάζει στο ακίνητο που διέμενε ο ποδοσφαιριστής στη Γλυφάδα, ο παρουσιαστής ζήτησε συγγνώμη.

«Παίρνω όλη την ευθύνη πάνω μου», ανέφερε χαρατκτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας στο ξεκίνημα της εκπομπής του, κάνοντας λόγο για λανθασμένη δημοσιογραφική κρίση. «Συγγνώμη, κατηγορείστε εμένα και όχι τους συνεργάτες μου. Αμαυρώσαμε τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ».

«Μπροστά στον χαμό ενός ανθρώπου δεν έχει σημασία πως αισθάνεται κάποιος που έκανε έναν λάθος. Μπροστά στον χαμό ενός ανθρώπου και ειδικά ενός νέου ανθρώπου υπάρχει η σύνθλιψη της οποιαδήποτε σκέψης, του οποιουδήποτε συναισθήματος.

Υπάρχουν πολλές δικαιολογίες, δε θα πω καμία διότι λάθος που έκανα, και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη, ξεπερνάει κάθε δικαιολογία. Άρα δε θα δικαιολογηθώ. Χθες έκανα, και αναλαμβάνω όλη την ευθύνη εγώ και γι’ αυτό θα σας παρακαλέσω οποιαδήποτε δικαιολογημένη αντίδραση θυμού να περιοριστεί σε εμένα, και να αφήσετε έξω το περιβάλλον μου και τους συνεργάτες μου.

Ήταν μια απόλυτα λανθασμένη δημοσιογραφική εκτίμηση. Σε καμία περίπτωση δε θα έπρεπε να επεκταθεί το ρεπορτάζ σε κάποια στοιχεία για το πως είναι το διαμέρισμα, και αν είναι ακριβά τα ενοίκια στην περιοχή. Χθες το βράδυ δεν κοιμήθηκα, σκεφτόμουν ότι – και καλά κάνετε και μου τη λέτε γι’ αυτό – ότι όταν πριν 2-3 εβδομάδες είχε καεί το σπίτι μου, και είπα ότι δεν είναι δυνατόν ένα δράμα για κάποιον να γίνεται ρεπορτάζ.

Έπεσα σε πολύ μεγαλύτερη παγίδα, διότι εδώ δε μιλάμε για ένα σπίτι που κάηκε και αποκαθίσταται, αλλά για μια ανθρώπινη ζωή που έφυγε. Λάθος μεγάλο, περιττό όλο το χθεσινό. Λυπάμαι πάρα πολύ και είμαι συντετριμμένος που χωρίς να το θέλουμε, αμαυρώσαμε μια μέρα αφιερωμένη στη μνήμη ενός ανθρώπου…. Συγγνώμη από όλους όσοι χθες στεναχώρησα, προκάλεσα, θύμωσα. Συγγνώμη» ήταν τα λόγια του Γιώργου Λιάγκα.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr