Βιλντόζα: «Με τον Παναθηναϊκό νίκησα την Ευρωλίγκα, δεν πρόκειται να το ξεχάσω» (vid)

Ο Λούκα Βιλντόζα σε δηλώσεις του στους Playmakers αναφέρθηκε στην κατάκτηση του ευρωπαϊκού τίτλου με τον Παναθηναϊκό.

Βιλντόζα: «Με τον Παναθηναϊκό νίκησα την Ευρωλίγκα, δεν πρόκειται να το ξεχάσω» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε:

«Συμφωνούμε όλοι πως έχουμε καλούς παίκτες. Πρέπει να είμαστε στην ίδια σελίδα με τον κόουτς. Αν ένας παίκτης δεν τα καταφέρει, θα έχουμε πρόβλημα. Κάθε φορά που μπαίνουμε σε ένα παιχνίδι, πρέπει να είμαι όλοι στην ίδια σελίδα. Αυτό θέλει ο κόουτς, αυτό απαιτεί. 

Θέλουμε να παλέψουμε για τίτλους, έχουμε μια καλή ομάδα. Είμαστε στο 60-70%. Δεν είναι δικαιολογία να μην παλεύουμε τα παιχνίδια. Περιμένουμε τον Μιλουτίνοφ, τον Έβανς. Ο Ολυμπιακός είναι μια εξαιρετική ομάδα.

Σίγουρα μου αρέσει να έχω τη μπάλα στα χέρια μου και να σουτάρω. Μου αρέσει να παίζω με τον Ράιτ. Τον σύγκρινε με τον Λεσόρ και τον τρόπο που κινείται στο γήπεδο. Περιμένω πώς και πώς να γυρίσουν όλοι οι ψηλοί. Ανοίγουν τους δρόμους.

Μου αρέσει πραγματικά το κόκκινο και το άσπρο. Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι στο δρόμο. Πέρσι νικήσαμε την Ευρωλίγκα με τον Παναθηναϊκό, δεν πρόκειται να το ξεχάσω. Είμαι επαγγελματίας.»

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr