Μπάλντοκ-Μάνεσης: «Πόσο πιο χαμηλά; Πόσο απέχει ο πάτος;»

«Ήταν συνειδητό για λόγους τηλεθέασης» σχολίασε ο παρουσιαστής για την κατακραυγή απέναντι σε δημοσιεύματα για την κατοικία του Τζoρτζ Μπάλντοκ.

Μπάλντοκ-Μάνεσης: «Πόσο πιο χαμηλά; Πόσο απέχει ο πάτος;»

Η αναφορά του Νίκου Μάνεση:

«Είναι γροθιά στο στομάχι, σε έναν ιστορικό θρίαμβο στο θρυλικό Γουέμπλεϊ, να μιλά ο αρχηγός της Εθνικής για τους δημοσιογράφους και αυτό που συνέβη. Θεωρώ, ότι περισσότερο βγήκε πίκρα και στενοχώρια, λέγοντάς μας πως θα έπρεπε να ντρεπόμαστε.

Ο άνθρωπος χάθηκε για όποιο λόγο χάθηκε και με αυτό ασχολούμαστε, δεν είναι είδηση αν στην τουαλέτα είχε χρυσό ρουμπινέ. Αυτό είναι κάτι, που έχει επαναληφθεί. Πόσο πιο χαμηλά πια, πόσο απέχει ο πάτος; Αν πω την πραγματική μου γνώμη για το τι πρέπει να γίνει, θα με παίζουν για μία εβδομάδα στα κανάλια.

Δεν ήταν λάθος, τα λάθη συγχωρούνται και όλοι έχουν κάνει. Ήταν συνειδητό για λόγους τηλεθέασης και κάποιος πρέπει να το τελειώσει αυτό, οι συγγνώμες ήρθαν μετά την κατακραυγή. Στον εργοδότη σου γιατί δεν πας να δεις τις πισίνες του;».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr