ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Κανάλι, ώρα και τηλεοπτική μετάδοση (12/10)

ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός: Η ιστορία της 2ης αγωνιστικής της 33ης Stoiximan Basket League θα ξεκινήσει στο PAOK Sports Arena.

Παναθηναϊκός: Γυρίζει τον διακόπτη ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ!

Ο ΠΑΟΚ mateco θα φιλοξενήσει τον Παναθηναϊκό AKTOR σήμερα (12/10, 17:00, ΕΡΤ3) σε αναμέτρηση που θα διεξαχθεί χωρίς θεατές, εξαιτίας τιμωρίας που επιβλήθηκε στην ομάδα της Θεσσαλονίκης από την προηγούμενη σεζόν.

Ο ΠΑΟΚ mateco μπήκε στο φετινό Πρωτάθλημα με τη νίκη του στο Περιστέρι, που ήταν η πρώτη που σημείωσε ως φιλοξενούμενος για σε πρεμιέρα μετά από 20 χρόνια. Τα κατάφερε έχοντας, μεταξύ άλλων, 12 εύστοχα τρίποντα και 50% ευστοχία (12/24) ενώ στα 29 παιχνίδια του στην περσινή Stoiximan GBL δεν είχε ξεπεράσει τα 10 εύστοχα και το 47,62%.

Ο Παναθηναϊκός AKTOR άρχισε με την εκτός έδρας νίκη του επί της Καρδίτσας Ιαπωνική την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου που κατέκτησε στην περασμένη σεζόν. Το έκανε έχοντας τις κορυφαίες επιδόσεις της πρεμιέρας στις βολές (86,66%), στα αμυντικά (35), στα επιθετικά (19) και στα συνολικά ριμπάουντ (54).

MILESTONE

* Το πρώτο εύστοχο δίποντο του Ιωάννη Παπαπέτρου στο φετινό Πρωτάθλημα, θα τον καταστήσει τον 19ο στην ιστορία των «πράσινων» που θα φτάσει τα 300.

FACTS / RANKINGS / ΣΕΡΙ

* Μόνο ένα double-double σημειώθηκε στα έξι παιχνίδια της πρεμιέρας. Ήταν αυτό του Ομέρ Γιούρτσεβεν που είχε 15 πόντους και 13 ριμπάουντ στην Καρδίτσα.

* Ο Κώστας Σλούκας είχε έξι ασίστ στο ματς της πρεμιέρας με την Καρδίτσα Ιαπωνική. Με αυτές έγινε ο 50ός στην ιστορία του Παναθηναϊκού AKTOR στη Stoiximan GBL που έφτασε και ξεπέρασε τις 100.

* Ο Παναθηναϊκός AKTOR μπαίνει για πρώτη φορά στην ιστορία του στη Stoiximan GBL με δύο εκτός έδρας παιχνίδια.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr