Είναι αλήθεια: Λειτούργησε ο κλιματισμός στο ΣΕΦ στον αγώνα Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις

Πέρα από τους Βεζένκοφ – Ντόρσεϊ… επέστρεψαν και τα κλιματιστικά στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας με τους φίλους του Ολυμπιακού να παρακολουθούν υπό ανθρώπινες συνθήκες την αναμέτρηση της ομάδας τους με τη Ζαλγκίρις.

Είναι αλήθεια: Λειτούργησε ο κλιματισμός στο ΣΕΦ στον αγώνα Ολυμπιακός - Ζαλγκίρις

Αν κάτι έλειψε από την αναμέτρηση του Ολυμπιακού στο «Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας» ήταν οι βεντάλιες από τους «ερυθρόλευκους» οπαδούς κι αυτό οφείλεται στην επαναλειτουργία στο σύστημα κλιματισμού.

Πέρα από την προσθήκη deejay πριν την έναρξη του ευρωπαϊκού αγώνα των Πειραιωτών με τη Ζαλγκίρις, από ότι φαίνεται, οι φίλοι του Ολυμπιακού πήραν και τη δροσιά τους, καθώς ο κλιματισμός λειτούργησε κανονικά.

«Τα ερκοντίσιον είδα ότι λειτουργούσαν στο ΣΕΦ», ανέφερε χαρακτηριστικά σε QnA ο δημοσιογράφος, Τόλης Κοτζιάς.

Η συγκεκριμένη είδηση, ίσως, είναι και η είδηση της χρονιάς στον Ολυμπιακό, καθώς χιλιάδες κόσμος υπέφερε στις τελευταίες αναμετρήσεις της ομάδας.

Επιπλέον, υπάρχει και σχετικός κανονισμός από την Ευρωλίγκα, η οποία επιτρέπει τη διεξαγωγή ενός αγώνα εντός κάποιου ορίου θερμοκρασίας, όπως είχε υπογραμμίσει και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος.

Δείτε παρακάτω:

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr