Τζορτζ Μπάλντοκ: Αυτή είναι η αίτια θανάτου

Η εικόνα που σχημάτισε ο ιατροδικαστής κατά την αυτοψία, ότι ο θάνατος προήλθε από πνιγμό, επιβεβαιώθηκε από τα ευρήματα της νεκροτομής. Αναμένονται επίσης τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων.

Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο για τον θάνατο του Τζορτζ Μπάλντοκ

Το πόρισμα της νεκροτομής που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία του Πανεπιστημίου Αθηνών κατέληξε ότι η αιτία θανάτου του 31χρονου διεθνή ποδοσφαιριστή του Παναθηναϊκού, Τζορτζ Μπάλντοκ, ήταν πνιγμός εντός νερού.

Κατά τη διάρκεια της νεκροτομής ελήφθησαν δείγματα για τοξικολογικές αναλύσεις, των οποίων τα αποτελέσματα θα χρειαστούν μερικές ημέρες για να ολοκληρωθούν.

Ωστόσο, η αυτοψία και η νεκροτομή επιβεβαίωσαν πλήρως την αρχική εκτίμηση του ιατροδικαστή.

Στον χώρο όπου βρέθηκε το σώμα του ποδοσφαιριστή, όταν οι αστυνομικοί τον γύρισαν, παρατήρησαν φυσαλίδες νερού να βγαίνουν από το στόμα του, κάτι που συχνά παρατηρείται σε περιπτώσεις πνιγμού, υποδεικνύοντας ότι είχε καταπιεί νερό όσο ήταν ζωντανός, το οποίο κατέληξε στους πνεύμονες.

Το σώμα του ποδοσφαιριστή δεν έφερε τραύματα, μώλωπες ή άλλες ενδείξεις εγκληματικής ενέργειας. Στον χώρο βρέθηκε ένα μισογεμάτο μπουκάλι βότκα και μερικά ποτήρια πάνω σε ένα τραπεζάκι δίπλα στην πισίνα, τα οποία έχουν σταλεί για εξέταση στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Οι αστυνομικές αρχές επίσης συγκέντρωσαν υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του συγκροτήματος για περαιτέρω ανάλυση.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr