Παναθηναϊκος – Mπαγερν Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (10/10)

Με το βλέμα δίπλα στα λάβαρα , στο δικό του παιδί που έφυγε τόσο άδικα

Παναθηναϊκος – Mπαγερν Live Streaming

Παναθηναϊκος – Mπαγερν Live Streaming|

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπάγερν στο πλήρως ανανεωμένο ΟΑΚΑ (21:15) για την 2η αγωνιστική της Euroleague.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν πρεμιέρα μπροστά στο κοινό τους. Αντίστοιχα πρεμιέρα κάνει και το πλήρως ανανεωμένο και καταπράσινο ΟΑΚΑ μετά τα έργα αναμόρφωσης των τελευταίων μηνών που του έχουν αλλάξει πρόσωπο.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά την πρεμιέρα με το δεξί στη νέα Euroleague χάρη στο 77-87 επί της Άλμπα στο Βερολίνο, στοχεύουν στο 2/2 στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι του «μαραθωνίου».

Οι «πράσινοι» έχουν αρχίσει τη σεζόν με αποκλειστικό στόχο τη διατήρηση των σκήπτρων. Στοχεύουν απέναντι στους Βαυαρούς να διατηρήσουν μια απόλυτη παράδοση και να σπάσουν παράλληλα μία άλλη.

Πρεμιέρα στο Glass Floor

Από τη μία πλευρά θέλουν να παραμείνουν αήττητοι στο ΟΑΚΑ όταν υποδέχονται την Μπάγερν, καθώς μετρούν 7/7 . Με πιο πρόσφατο το περσινό 78-71 ξανά για την 2η στροφή της κανονικής περιόδου, ενώ παράλληλα στοχεύουν στο πρώτο 2/2 σε εκκίνηση στην Euroleague μετά το 2011!

Αναμφίβολα οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης δεν είναι ακόμα στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Αυτό αποτυπώνεται στα σκαμπανεβάσματα που έχουν κατά τη διάρκεια των αγώνων έως τώρα. Στηριζόμενοι στις πολλές πρωτοκλασάτες λύσεις που διαθέτουν έχουν τη δυνατότητα με ξεσπάσματα να παίρνουν αυτό που θέλουν ειδικά σε αναμετρήσεις που θεωρούνται φαβορί.

Η ομάδα του Γκόρντον Χέρμπερτ πάντως έχει ποιότητα και το έδειξε στη δική της πρεμιέρα στη διοργάνωση, νικώντας τη Ρεάλ στο Μόναχο (97-89).

Η Μπάγερν φιλοδοξεί φέτος να χτυπήσει την πόρτα των Playoffs και να βρεθεί εκεί για πρώτη φορά μετά το 2021, με τη νίκη επί της φιναλίστ «βασίλισσας» να δείχνει τις διαθέσεις της.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).

Παναθηναϊκος – Mπαγερν Live Streaming | Links: 

Μπείτε στο Live του αγώνα…

https://streamhunters.top/

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr