Μπάλντοκ: Οπαδοί της Σέφιλντ τραγούδησαν το σύνθημά του σε τοπική παμπ (vid)

Ο Τζορτζ Μπάλντοκ ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στους οπαδούς της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ καθώς έγραψε τη δική του ιστορία με τον συγκεκριμένο σύλλογο.

Παναθηναϊκός: Μπλόκο της Σέφιλντ στον Μπάλντοκ έως 30/6

Ο αείμνηστος Τζορτζ Μπάλντοκ αγωνίστηκε στη διάρκεια της καριέρας του στη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ με την οποία έγραψε πάνω από 200 συμμετοχές, ενώ λατρεύτηκε κι από τον κόσμο της πάρα πολύ.

Όπως είναι λογικό η είδηση του θανάτου του έχει σκορπίσει θλίψη και στους φιλάθλους των «Λεπιδιών», οι οποίοι μάλιστα αποφάσισαν να τραγουδήσουν μ’ έναν διαφορετικό τρόπο το τραγούδι που ήταν αφιερωμένο σ’ εκείνον.

Συγκεκριμένα το λεγόμενο «Starman» ακούστηκε και πάλι σε τοπική παμπ του Σέφιλντ, όπου οι φίλοι της ομάδας ένωσαν τις φωνές τους στη μνήμη του αγαπημένους τους παίκτη:

«There’s a Starman, running down the right; his name is Georgie Baldock and he’s f*cking dynamite».

Σε ελεύθερη μετάφραση: «Υπάρχει ένας Starman που τρέχει στα δεξιά, το όνομά του είναι Τζορτζ Μπάλντοκ και είναι δυναμίτης».

Δείτε το βίντεο:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr