Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα ο Ζουλιέν

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για την απόκτηση κεντρικού αμυντικού καθώς το κενό που έχει δημιουργηθεί σε αυτή τη θέση είναι τεράστιο.

Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ψηλά στη λίστα ο Ζουλιέν

Εμείς να θυμίσουμε ότι ο Μάγκνουσον υπέστη ρήξη χιαστού και θα χάσει όλη τη σεζόν ενώ ο Πάλμερ Μπράουν ταλαιπωρείται από ένα οστικό οίδημα στον αστράγαλο εδώ και 4 μήνες και κανείς δεν ξέρει πότε θα επιστρέψει.

Έτσι οι πράσινοι έχουν βγει ήδη στην αγορά για να βρουν παίκτη με τον Φατίχ Τερίμ να τσεκάρει διάφορες περιπτώσεις.

Μία περίπτωση που έχει ξεχωρίσει είναι αυτή του θηριώδους στόπερ της Μονπελιέ, Κριστοφέρ Ζουλιέν που είχε απασχολήσει προ μηνών το «τριφύλλι».

Πιο συγκεκριμένα το προηγούμενο καλοκαίρι ο Ζουλιέν είχε απασχολήσει σοβαρά τον Σύλλογο όμως τελικά οι «πράσινοι» κατέληξαν στον δανεισμό του Τιν Γεντβάι από την Λοκομοτίβ Μόσχας.

Στο παρελθόν είχε φορέσει μεταξύ άλλων την φανέλα της Τουλούζ (2016-2019) και της Σέλτικ (2019-2022) ενώ φέτος έχει 9 συμμετοχές στη Ligue1, 6 ως βασικός και 3 ερχόμενος από τον πάγκο.

Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κίνηση από τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του.

 

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Σπύρος Φλώρος
Η μεγάλη του αγάπη είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Σπύρος Φλώρος σπούδασε δημοσιογραφία με σκοπό να υπηρετεί την αγαπημένη του ομάδα. Από μικρός ασχολείται με την αγαπημένο του Παναθηναϊκό. Γνωρίζει Αγγλικά. Επικοινωνία: spyros.floros@newspao.gr