Παναθηναϊκός-Παρτιζάν: Κανάλι, ώρα τηλεοπτική μετάδοση (21/09)

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» ξεκινάει σήμερα το απόγευμα (21/09) με τον Παναθηναϊκό να κλείνει το ιστορικό αυτό event κόντρα στην Παρτιζάν.

Ουρμπόνας: «Σοκαρισμένος με τον Παναθηναϊκό - Δεν χρειαζόταν αυτή τη μεταγραφή»

Ο Παναθηναϊκός θα αντιμετωπίσει την Παρτιζάν στο παιχνίδι που θα κλείσει ένα σπουδαίο event όπως αυτό προς τιμήν του αείμνηστου Παύλου Γιαννακόπουλου, το οποίο θα λάβει χώρα στο Καλλιμάρμαρο.

Από εκεί και πέρα να αναφέρουμε ότι το jump all της αναμέτρησης θα γίνει στις 22:00 και θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την ΕΡΤ3.

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για το «Παύλος Γιαννακόπουλος»

«Καλώς ήρθατε όλοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που φιλοξενούμε ως σύλλογος τρεις σπουδαίες ομάδες, τρεις σπουδαίους προπονητές και τρεις σπουδαίους παίκτες. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς ήταν ένα από τα είδωλά μου όταν ξεκίνησα την καριέρα μου. Με τον Σέιν Λάρκιν κατακτήσαμε την EuroLeague δύο σερί χρονιές, κάτι που ελπίζω να συμβεί επίσης με τον Κώστα Σλούκα. Να το επαναλάβουμε φέτος. Μπράβο επίσης στον Τζον ΝτιΜπαρτολομέο, γιατί πέρσι είχαν μια σπουδαία σεζόν και μας δυσκόλεψαν πάρα πολύ έως ότου τους κερδίσουμε στα playoffs. Είμαι έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό, αλλά κάθε μέρα ζω τον Παναθηναϊκό AKTOR και κατανοώ την ποιότητα και την κουλτούρα της ομάδας, της οικογένειας Γιαννακόπουλου, που ξεκίνησε με τον Παύλο και συνεχίζει ο Δημήτρης για το μπάσκετ στην Ευρώπη. Αυτό το event είναι ξεχωριστό σε σχέση με τα άλλα, από την στιγμή κιόλας που θα παίξουμε σε αυτό το γήπεδο αύριο το βράδυ. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο να κερδίζεις τους τίτλους, αλλά κάτι ξεχωριστό, κάτι που αφορά την κουλτούρα. Αυτό το τουρνουά θα δείξει πως ο Παναθηναϊκός υποστηρίζει πάντα την ειρήνη σε όλα τα αθλήματα, σε όλον τον κόσμο, για όλους».

Για το αν είναι πιο δύσκολο το να πας από 17ος στο να κατακτήσεις το τρόπαιο ή το να κάνεις το back to back: «Όπως είπε κι ο Ζέλικο το παρελθόν είναι παρελθόν. Νέα σεζόν. Μπορώ να πω σε όλους να χαρούν όλοι το 7ο αστέρι ως τις 3 Οκτωβρίου. Τότε ξεκινάει νέα σεζόν, με νέους στόχους. Όλες οι ομάδες είναι πιο δυνατές, έκαναν σπουδαίες μεταγραφές. Θα είναι δύσκολη σεζόν, δεν έχει σημασία που κερδίσαμε πέρσι. Για εσάς είναι back to back, για εμένα είναι ακόμη μία διοργάνωση που ο στόχος μας, όπως και των άλλων ομάδων, είναι να πάμε στο Final Four και να πάρουμε τον τίτλο».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr