Παναθηναϊκός-Σούπερ Καπ: Πληροφορίες για την έδρα και τα εισιτήρια

Ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στη Ρόδο για το «Super Cup» με το τουνρουά να γίνεται στη Ρόδο και τα εισιτήρια να βγαίνουν μέσα στο επόμενο διάστημα.

Παναθηναϊκός: Ποστάρισμα με... νόημα του Ναν για Σλούκα (pic)

Σύμφωνα με τον Βασίλη Παπαθεοδώρου και την εκπομπή «Magic Euroleague» το Super Cup, το οποίο θα συμμετέχει κι ο Παναθηναϊκός, θα λάβει χώρα στη Ρόδο και τα εισιτήρια του αγώνα αναμένεται να εκδοθούν μέσα στις επόμενες ημέρες.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο Βασίλης Παπαθεοδώρου:

«Κατά πάσα πιθανότητα το Super Cup θα γίνει στη Ρόδο. Λογικά το σαββατοκύριακο και μέσα στην εβδομάδα αναμένονται να βγουν και τα εισιτήρια.

Το γήπεδο δε θα είναι ίδιο με αυτό που έγινε πέρυσι αλλά θα είναι άλλο, καθώς αλλάζει φορά το γήπεδο και από 1500 θα χωράει 3000. Αλλάζει η φορά του παρκέ σε γενικές γραμμές και θα το δούμε από άλλη γωνία το παιχνίδι.

Εισιτήρια όπως ισχύει και στο ποδόσφαιρο (μέσω gov κτλ) για μεγαλύτερη ασφάλεια, οπότε μετά τη Δευτέρα θα βγουν».

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr