Παναθηναϊκός: Η απόφαση για Μάγκνουσον ενόψει... επιστροφής!

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον έχει κάνει τρομερά βήματα προόδου το τελευταίο διάστημα και αναμένεται πολύ σύντομα να μπει στην αποστολή της ομάδας σε επίσημο παιχνίδι.

Ατυχία με Μάγκνουσον - Αυτά τα ματς χάνει στον Παναθηναϊκό

Ο Παναθηναϊκός έχει στερηθεί σε μεγάλο βαθμό τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, ο οποίος υπέστη πέρυσι περίπου τέτοια εποχή ρήξη χιαστού κι έχασε όλη την προηγούμενη σεζόν.

Η επάνοδος του Ισλανδού στόπερ ήταν προσεκτική και χωρίς βιασύνες, καθώς ο συγκεκριμένος τραυματισμός είναι ιδιαίτερα ύπουλος και μπορεί να επιφέρει μελλοντικά περισσότερες ζημιές στον εκάστοτε παίκτη.

Από εκεί και πέρα ο Μάγκνουσον ανεβάζει συνεχώς ρυθμούς, είναι πολύ καλά και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα τον δούμε στην αποστολή της ομάδας σε επίσημο αγώνα.

Ήδη ο Ισλανδός συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες να βρίσκεται στην αποστολή του Τριφυλλιού από το ματς της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr