«Η Κουτσαυτάκη επηρέαζε τον Αλαφούζο σε θέματα του Παναθηναϊκού»

Ο Βασίλης Βέργης έγραψε για την πρόσληψη της Εύης Κουτσαυτάκη από τον Βαγγέλη Μαρινάκη στην ΠΑΕ Ολυμπιακός.

«Η Κουτσαυτάκη επηρέαζε τον Αλαφούζο σε θέματα του Παναθηναϊκού»

Αναλυτικά όσα έγραψε στο SDNA:

«Επειδή δεν είμαι, ούτε υπήρξα ποτέ, «τηλεοπτικός δημοσιογράφος», ομολογώ πως πριν από λίγα χρόνια δεν γνώριζα ποια ήταν η κ. Εύη Κουτσαυτάκη.

Το έμαθα –ενώ εργαζόμουν τότε στον SPORTFM 94,6 και στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ- όταν ανακοινώθηκε ότι παίρνει τη θέση του CEO στον όμιλο Αλαφούζου, αντικαθιστώντας τον Κώστα Κιμπουρόπουλο.

Ο οποίος λίγο καιρό πριν είχε αποθεωθεί εκ των έσω καθώς –επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- είχε πάρει για τον όμιλο πρώτος την περιβόητη τηλεοπτική άδεια, με τα λιγότερα εκατομμύρια ευρώ. (Άσχετα εάν στη συνέχεια αυτή η υπόθεση εξελίχθηκε σε ένα από τα κορυφαία «φιάσκο» της συγκεκριμένης κυβέρνησης).

Από την πρώτη στιγμή αυτό που άκουγα ήταν πως επιστρέφει «η σιδηρά κυρία» στον ΣΚΑΪ. Η οποία «θα έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο ΣΕ ΟΛΑ».

Όπως κατάλαβα στην πορεία αυτό δεν αφορούσε μόνο τα Μίντια του ομίλου. Κάτι το οποίο θα ήταν απόλυτα λογικό, καθώς για αυτή τη δουλειά (επανα)προσελήφθη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΕΔΩ

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr