Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Μλαντένοβιτς «τρώει» τον Μαξ μέχρι στιγμής

Ο Ντιέγκο Αλόνσο από την αρχή της σεζόν προτιμάει να βάζει βασικό τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς αφήνοντας τον Φίλιπ Μαξ στον πάγκο για πολύ συγκεκριμένο λόγο.

Παναθηναϊκός - ΑΕΚ Λάρνακας: Τι είδαμε στο φιλικό του Τριφυλλιού (vids)

Ο Ντιέγκο Αλόνσο με την έλευσή του στον Παναθηναϊκό μία από τις μεταγραφές που έκανε ήταν κι εκείνη του αριστερού μπακ, καθώς ο Χουάνκαρ έμεινε ελεύθερος και συνέχισε την καριέρα του στη Θεσσαλονίκη και τον Άρη.

Από εκεί και πέρα ο Φίλιπ Μαξ που αποκτήθηκε αποτελεί μια σπουδαία μεταγραφή, καθώς μιλάμε για έναν παίκτη με πλούσιο βιογραφικό, παραστάσεις και ικανότητες που όμως δεν έχουμε δει ακόμα να αγωνίζεται σε σερί παιχνίδια με την πράσινη φανέλα.

Συγκεκριμένα ο Ουρουγουανός τεχνικός του Τριφυλλιού δείχνει ξεκάθαρη προτίμηση στον Φίλιπ Μλαντένοβιτς, καθώς αυτή τη στιγμή έχει καλύτερο ρυθμό από τον Γερμανό μπακ και βρίσκεται σε ανώτερο επίπεδο αγωνιστικά σε όλα τα σημεία από τον συμπαίκτη του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr