Παναθηναϊκός: Ο λόγος που ο Αλόνσο πιστεύει στον Μάγκνουσον

Ο Ντιέγκο Αλόνσο έχει αναφέρει πολλάκις πως περιμένει τον Χόρντουρ Μάγκνουσον, καθώς τον πιστεύει αρκετά και θεωρεί ότι μπορεί να του δώσει πολλά πράγματα.

Μάγκνουσον: «Αυτά που λένε είναι αηδίες, είμαι παραπάνω από έτοιμος» (pic)

Ο Χόρντουρ Μάγκνουσον πριν από περίπου έναν χρόνο τραυματίστηκε σοβαρά σ’ ένα ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο με αποτέλεσμα να μην έχει ξαναπαίξει από τότε.

Συγκεκριμένα ο Ισλανδός στόπερ έπαθε ρήξη χιαστού και χρειάστηκε αρκετούς μήνες προκειμένου να πατήσει και πάλι γήπεδο προκειμένου να κάνει ομαδικές προπονήσεις.

Μπορεί βέβαια ο Μάγκνουσον να μην είχε καθόλου ρυθμό και δεδομένα στην ιεραρχεία των προτιμήσεων του Αλόνσο να ήταν αρκετά πίσω, όμως ο Ουρουγουανός τεχνικός τον πιστεύει αρκετά όπως έχει πει επανειλημμένα.



Ένας από τους κύριους λόγους που ο Αλόνσο υπολογίζει τόσο πολύ τον Ισλανδό είναι διότι διαθέτει εξαιρετικές ικανότητες με την μπάλα στα πόδια και ο ταιριάζει γάντι με τον τρόπο παιχνιδιού του.

Άλλωστε μην ξεχνάμε πως ένας από τους βασικούς λόγους που αποκτήθηκε από τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς ο Μάγκνουσον ήταν ακριβώς αυτός. Δηλαδή το build-up από την άμυνα προς την επίθεση.

Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε ότι αν ο Ισλανδος στόπερ βρει το χαμένο του ρυθμό και δείξει ότι έχει αφήσει πίσω του έναν δύσκολο τραυματισμό, τότε δεν αποκλείεται σε βάθος χρόνου ο Ντιέγκο Αλόνσο να τον χρησιμοποιεί ως βασικό στόπερ γιατί είναι και ο καλύτερος τεχνικά κεντρικός αμυντικός που διαθέτει το Τριφύλλι.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr