Τσίλης: «Αν όλα κριθούν στα ίσια η ΑΕΚ παραμένει φαβορί»

Τσίλης: «Αν όλα κριθούν στα ίσια η ΑΕΚ παραμένει φαβορί»

Ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσίλης, σχολίασε μέσω της εφημερίδας «ΩΡΑ» το αθηναϊκό ντέρμπι και θεωρεί πως η ΑΕΚ παραμένει το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο.

Ο δημοσιογράφος, Κώστας Τσίλης, ανέφερε τη δική του άποψη μέσω της εφημερίδας «ΩΡΑ» για το ματς της Λεωφόρου αλλά και για το ποια ομάδα τελικά θα πάρει το πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα ανέφερε πως η ΑΕΚ ήταν ανώτερη του Παναθηναϊκού στο ματς της Κυριακής κι από εκεί και πέρα θεωρεί πως αν όλα παιχτούν στα ίσα, τότε φαβορί για τον τίτλο είναι η Ένωση.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Στο ματς που ήταν τελικός πρωταθλήματος, στην έδρα της ομάδας που μέχρι τώρα είχε δείξει ότι είναι πιο ανταγωνιστική, μπήκε και η έπαιξε σαν οδοστρωτήρας. Αυτή την εικόνα οδοστρωτήρα, η ΑΕΚ δεν την έβγαλε για πρώτη φορά. Την είχε την προηγούμενη Τετάρτη με τον ΠΑΟΚ και τον κέρδισε με 4-0, την είχε και πριν από μια εβδομάδα στο Φάληρο με τον Ολυμπιακό κα τον κέρδισε με 3-1. Την είχε, για να ξέρουμε τι λέμε, σχεδόν σ’ όλα τα ντέρμπι κατά τη διάρκεια της σεζόν. Ακόμα και σε αυτά που δεν κέρδισε.

Η ΑΕΚ έχει μπροστά της αύριο ένα ματς με τον Ολυμπιακό και την Κυριακή ένα παιχνίδιμε τον Άρη. Ο Παναθηναϊκός έχει ένα παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ κι ένα με τον Ολυμπιακό. Αν όλα παιχθούν στα ίσια και κανονικά, που θέλω να πιστεύω πως έτσι θα γίνει, η ΑΕΚ παραμένει το φαβορί. Κι ας έφυγε από έναν «τελικό» που ισοπέδωσε τον αντίπαλό της, χωρίς να πάρει αυτό που της άξιζε.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News