Οργή λαού κατά του Γιάννη Αλαφούζου: Πόσοι βρέθηκαν στο συλλαλητήριο - Προκλήσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Ολοκληρώθηκε το συλλαλητήριο των οπαδών του Παναθηναϊκού που ξεκίνησε από το Πεδίον του Άρεως και σταμάτησε στο ύψος του Εφετείου.

Οργή λαού κατά του Γιάννη Αλαφούζου: Πόσοι βρέθηκαν στο συλλαλητήριο - Προκλήσεις από την ΕΛ.ΑΣ.

Στις 15:00 το μεσημέρι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού συγκεντρώθηκαν στο Πεδίον του Άρεως για να διαμαρτυρηθούν ειρηνικά για τον μεγαλομέτοχο της ποδοσφαιρικής ομάδας.

Οι φίλοι του Τριφυλλιού που ξεπέρασαν τους 10.000 σε αριθμό, φώναξαν αρκετά συνθήματα κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ εξέφρασαν το αίτημά τους για αποχώρηση από την ΠΑΕ και με πανό.

Περίπου στις 17:30 οι Αρχές σταμάτησαν το συλλαλητήριο με κλούβες στο ύψος του εφετείου και άρχισαν να ζητάνε εισιτήρια από τον κόσμο για να συνεχίσουν την πορεία τους προς το γήπεδο. Εκεί έγινε και μία μικρή ένταση, με τα ΜΑΤ να προχωρά σε χρήση χημικών πετώντας δακρυγόνα.

Μάλιστα, αστυνομικός προκαλούσε με χυδαίο τρόπο τους οπαδούς του Τριφυλλιού λέγοντας τους «σαν λαγουδάκια τρεχάτε» και «μέσα στο σπίτι σας ήρθαμε».

Από την ένταση, οι οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν αρκετά πιο πίσω και η ένταση συνεχίστηκε για λίγα λεπτά και στη συνέχεια σταμάτησε.

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News