Παναθηναϊκός: Το μέλλον του Ιβάν, το οικονομικό και η διάθεση του Αλαφούζου

Πώς να νιώθω που πήραν ΟΛΟΙ παίκτες κι όχι εγώ;

Δημοσίευμα αθλητικής εφημερίδας καταγράφει τις προθέσεις του Γιάννη Αλαφούζου για το μέλλον του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, αλλά και τις σκέψεις του Σέρβου τεχνικού.

Αναφορικά με τον προπονητή, η εφημερίδα Livsport σημειώνει ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν πρόκειται να ασχοληθεί με την ανανέωση του συμβολαίου του πριν από το τέλος της σεζόν.

Το οικονομικό σε δεύτερη μοίρα

Μπορεί να αποφασίσει νωρίτερα, αλλά δεν θα προβεί σε καμία ανακοίνωση, ενώ η απόφασή του δεν θα εξαρτηθεί από το οικονομικό.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, άλλα ζητήματα έχουν σημασία γι’ αυτόν… Να αισθανθεί ότι η δουλειά του αποδίδει τα αναμενόμενα, ότι το δημιούργημα του εξελίσσεται και έχει προοπτικές και να μην αμφιβάλλει για την εμπιστοσύνη του εργοδότη του.

Η διάθεση του Αλαφούζου

Από την άλλη, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, η διάθεση του Αλαφούζου απέναντι στον Γιοβάνοβιτς είναι θετική, αν και ο μεγαλομέτοχος έχει εκφράσει προβληματισμούς για τις πολλές εκτός έδρας ήττες. Ωστόσο, αντιλαμβάνεται ότι ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να επιλύσει μόνος τις συσσωρευμένες παθογένειες των τελευταίων ετών.

Παράλληλα η εφημερίδα υποστηρίζει ότι «Η πρόθεση του αφεντικού του Τριφυλλιού είναι να κρατήσει τον Σέρβο, για δύο βασικούς λόγους. Αφενός δεν έχει αλλάξει άποψη για τις ικανότητές του και επιμένει ότι είναι ο κατάλληλος για να αναμορφώσει τον Παναθηναϊκό. Αφετέρου, κατανοεί ότι το διαρκές «ράβε-ξήλωνε» δεν πρόκειται ποτέ να ευοδωθεί και θέλει να προοδεύσει αυτό που άρχισε το περασμένο καλοκαίρι».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News