Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο οι πρωταθλήτριες Ελλάδας - Θα αποθεωθούν στο ημίχρονο

Παναθηναϊκός: Στη Λεωφόρο οι πρωταθλήτριες Ελλάδας - Θα αποθεωθούν στο ημίχρονο

Η θριαμβεύτριες του 5ου αγώνα στο Μελίνα Μερκούρη βρίσκονται με το βαρύτιμο τρόπαιο του πρωταθλήματος στη Λεωφόρο στο πλαίσιο του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Άρη.

Η Αθηνά Παπαφωτίου, η Μελίνα Μεταξά και οι υπόλοιπες πρωταθλήτριες βρίσκονται στις εξέδρες του ιστορικού γηπέδου του Παναθηναϊκού και στο ημίχρονο του αγώνα με τον Άρη θα κάνουν τον γύρο του θριάμβου και θα αποθεωθούν από τους παρευρισκόμενους στις εξέδρες.

Ο Παναθηναϊκός έκανε το comeback του αιώνα στη σειρά με τον Ολυμπιακό και κλείδωσε πανηγυρικά τον τίτλο στη διαδικασία του tie break μέσα στου Ρέντη.

Θυμίζουμε ότι λίγη ώρα μετά την ολοκλήρωση του πέμπτου τελικού, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνεχάρη την ομάδα βόλεϊ γυναικών για το πρωτάθλημα με ένα συγκινητικό ποστάρισμα, για τη Ρούξι Ντουμιτρέσκου.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News