Παναθηναϊκός: Στα πλέι οφ θα είναι αλλιώς

Σκέψεις για αλλαγή θέσης στον Κουρμπέλη!

Χαιρόμαστε που ο Δημήτρης Κουρμπέλης αρχίζει να πατάει πιο γερά, αλλά ο κάπτεν ακόμα θέλει δουλειά για να σταθεί στα πλέι-οφ όπου οι αγώνες θα είναι… αίμα και άμμος.

Σε όλα τα επίπεδα. Ο αρχηγός δεν έχει το πακέτο του Αλεξανδρόπουλου που αποτελεί κτήνος δύναμης και θέλησης.

Όντας 14 μήνες εκτός δράσης σήμερα λογίζεται πιο limited prospect συγκριτικά με τον Σωτήρη. Πρέπει να δουλέψει το παιχνίδι του με τη μπάλα στα πόδια και να βάλει κι άλλα πράγματα στο ρεπερτόριο του, όπως να βελτιώσει το playmaking και τα τελειώματα του.

Έχει IQ, παραστάσεις που δε βρίσκεις σε παιδιά της ηλικίας του, δε κάνει εύκολα λάθη. Μπορεί να γίνει μέγεθος με τη διάθεση και το πάθος του. Το αθλητικό/φυσικό του κομμάτι που για τα ματσάκια της Σούπερ Λιγκ είναι καλά, παραμένουν average ή λίγο πιο πάνω, για τα ντέρμπι.

Θα τα βελτιώσει σίγουρα. Όπως και την αυτοπεποίθηση-σιγουριά του, χαρακτηριστικό που θα γίνει άμεσα αντιληπτό όταν φανεί πως πατά δυνατά δίχως άγχος για τον τραυματισμό του που τον άφησε τόσο καιρό εκτός δράσης.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News