Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 84-66: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Νότης Καμπέρης σχολιάζει την εμφάνιση των παικτών του Παναθηναϊκού στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 84-66: Η κριτική των παικτών του Τριφυλλιού

Ο Παναθηναϊκός AKTOR έκανε το καθήκον του απέναντι στον ΠΑΟΚ και πλέον προηγείται με 1-0 στη σειρά για τα πλέι οφ της Basket League.

Οι «πράσινοι» είχαν καλό ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, ενώ οι Βιλντόζα-Γκραντ μπόρεσαν να καλύψουν το κενό του Σλούκα. Στο εκτελεστικό κομμάτι το Τριφύλλι πήρε 30 πόντους από Γκριγκόνις-Μήτογλου, ενώ κυριάρχησαν οι Αντετοκούνμπο-Λεσόρ.

Λούκα Βιλντόζα (7/10): Ο Αργεντινός είχε κάποιες εμπνεύσεις στο παιχνίδι (6 ασίστ), δεν πήρε καλό βαθμό στην επίθεση.

Αλεξάντερ Μπαλτσερόφσκι (-): Αποχώρησε από το ΟΑΚΑ ο Πολωνός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για εξετάσεις έπειτα από αδιαθεσία που ένιωσε. Άτυχος ο σέντερ του Παναθηναϊκού μετά την καλύτερή του εμφάνιση με τα πράσινα απέναντι στον Άρη.

Τζέριαν Γκραντ (8/10): Γεμάτη εμφάνιση από τον Γκραντ κόντρα στον ΠΑΟΚ. «Έφτιαξε» και έξι φάσεις για τους συμπαίκτες του.

Μάριους Γκριγκόνις (9/10): Εκπληκτική εμφάνιση από τον Λιθουανό, ο οποίος πέτυχε 15 πόντους στην επίθεση των «πρασίνων».

Ντίνος Μήτογλου (8,5/10): Πιο κοντά στο ζητούμενο ο Μήτογλου με 15 πόντους και 4 ριμπάουντ.

Παναγιώτης Καλαϊτζάκης (8,5/10): Μπόλικη δουλειά από τον Καλαϊτζάκη για ακόμη μια φορά στο παρκέ. Έριξε αδιάκοπο κυνήγι και έκλεψε 4 μπάλες.

Δημήτρης Μωραϊτης (2/10): Δεν του πήγε το βράδυ του Έλληνα γκαρντ. Χειροκροτήθηκε στο ΟΑΚΑ.

Αλέξανδρος Σαμοντούροβ (6,5/10): Ο… επόμενος σταρ του Παναθηναϊκού , σύμφωνα με τα λεγόμενα του Εργκίν Αταμάν, πήρε 19,5 λεπτά συμμετοχής στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, μάζεψε τρία ριμπάουντ και μοίρασε μια τάπα.

Ιωάννης Παπαπέτρου (7/10): Ο Παπαπέτρου συνεχίζει να βρίσκεται σε καλή κατάσταση, σαφέστατα κάνει συντήρηση δυνάμεων ενόψει του F4.

Κώστας Αντετοκούνμπο (8/10): Σε τρελά κέφια ο Έλληνας σέντερ με 9 πόντους και 5 ριμπάουντ, έριξε και μια φοβερή τάπα στον Πόρτερ.

Ματίας Λεσόρ (9/10): Μετά το απρόοπτο με τον Μπαλτσερόφσκι ο Λεσόρ χρειάστηκε να αγωνιστεί παραπάνω στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Ο Γάλλος σέντερ ήταν εξαιρετικός με 14 πόντους (6/7 πόντους) και 7 ριμπάουντ.

Λευτέρης Μαντζούκας (-): Δεν μπορεί να κριθεί.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Νότης Καμπέρης
Παναθηναϊκός για την Αθήνα, για το πράσινο, για τη Λεωφόρο, για την ιστορία και τις αμέτρητες διακρίσεις. Σπούδασε δημοσιογραφία στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο και εξειδικεύτηκε στον αθλητικό τομέα στο Κέντρο Αθλητικού Ρερορτάζ (ΚΑΡ). Γνωρίζει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Επικοινωνία: notis.kamperis@newspao.gr