Παναθηναϊκός: Ολική «σκούπα» στην άμυνα με 3 αποχωρήσεις

Παναθηναϊκός βαθμολογία: Το παιχνίδι με την ΑΕΚ να τον πάει στο +2

Έρχονται αλλαγές στον ποδοσφαιρικό, με παίκτες να φεύγουν και άλλους να έρχονται στην προσπάθεια ανασύνταξης του πράσινου κλαμπ με νέα πρόσωπα.

Αρχικά, η απόφαση που έχει παρθεί για τον Τιν Γεντβάι, είναι να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς που εμπεριέχεται στη συμφωνία με τη Λοκομοτίβ Μόσχας, με τους «Πράσινους» να βγάζουν από τα ταμεία τους 1.5 εκατομμύριο ευρώ.

Από εκεί και πέρα, οι αμυντικοί που ήρθαν τον Ιανούαριο για ενισχύσουν την ευάλωτη γραμμή του Παναθηναϊκού, Σαμέτ Ακαϊντίν και Βίτορ Ούγκο, δεν θα παραμείνουν και θα επιστρέψουν σε Φενέρμπαχτσε και Μπαΐα αντίστοιχα.

Ο Μπαρτ Σένκεφελντ που ήταν βασικός και αναντικατάστατος παλιότερα στο Τριφύλλι, έχει άλλον έναν χρόνο συμβόλαιο και οδηγήθηκε εκτός πλάνων από τον Φατίχ Τερίμ με την παραμονή να εξαρτάται κυρίως από το ποιος θα είναι στη τεχνική ηγεσία της νέα χρονιά.

Ο τραυματίας Πάλμερ-Μπράουν έχει να αντιμετωπίσει τον σοβαρό τραυματισμό στην ποδοκνήμη, παρόλα αυτά έχει άλλα δύο χρόνια στο συμβόλαιό του και δεν αποκλείεται να παραχωρηθεί ως δανεικός.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News