Παναθηναϊκός: Γι' αυτό τον «κράτησε» ο Γιοβάνοβιτς

«Κάρφωσε» και την Ισλανδία ο Ιωαννίδης!

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είχε εξαρχής ζητήσει την παραμονή του Φώτη Ιωαννίδη στο πράσινο ρόστερ.

Γι αυτό δεν ασχολήθηκε η ΠΑΕ με την προσέγγιση των Αμερικανών για τον Έλληνα φορ.

Παρότι τα 2.5 εκ. ευρώ που έδιναν ήταν καλά λεφτά και θα μπορούσαν να προσπεράσουν τις εξελίξεις και την απροθυμία του προπονητή να αποχωριστεί τον παίκτη, ο Παναθηναϊκός δεν χάλασε χατίρι στον κόουτς, κρατώντας τον ογκώδη φορ στο Κορωπί.

Ο Φώτης -που εξελίχθηκε πολύ μέσα σε έναν χρόνο- έχει αρχίσει να «ξυπνάει» και να συνέρχεται αγωνιστικά συγκριτικά με το ξεκίνημα της σεζόν όταν ένας τραυματισμός τον άφησε εβδομάδες εκτός δράσης.

Το παιδί μπορεί να έχει ακόμα κάποιες τεχνικές ατέλειες μα σε σχέση π.χ με τον Κίκο Μακέντα δεν τον χαρακτηρίζει μια flat και… ευθεία γραμμή στις εμφανίσεις του. Ξέρει που βρίσκεται, ως γηγενής έχει ένα λόγο παραπάνω να τα δώσει όλα (όπως ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος) με το τριφύλλι να καρπώνεται την επιθυμία των Ελλήνων να μετατραπούν σε X-factors για το κλαμπ.

Ο Φώτης συμμετέχει πολύ στο γήπεδο, βοηθά την ομάδα του να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο, αποφορτίζοντας με την παρουσία του την πίεση που νιώθουν οι κεντρικοί μέσοι για να μαρκάρουν, αφού ο ίδιος δίνει το καλό παράδειγμα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr