Το... γυρίζει ο Χουάντσο!

Πέρσι άκουσε πολλά, κυρίως για την αναλογία χρημάτων και φτωχής επιθετικής απόδοσης.

Παναθηναϊκός: Έστειλε ξεκάθαρο... μήνυμα ο Χουάντσο

Έχανε λέι-απ, έβαζε αυτοκαλάθια (στα ματς με Ρεάλ και Ολυμπιακό) και μέσα σε όλα είχε και τον τραυματισμό του, που τον έκανε να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. Φυσικά και το διάστημα της νοσηλείας του σε νοσοκομείο της Ισπανίας με την περιπέτεια υγείας που είχε.

Ο Χουάντσο όμως απέδειξε από τι πάστα ήταν φτιαγμένος όταν δήλωσε παρών κι αγωνίστηκε στο Game 5 με τη Μακάμπι, ακόμα κι αν γνώριζε πως ίσως να έκανε κακό στον εαυτό του. Εκείνη την βραδιά το ρολόι γύρισε. Η ενέργεια που έβγαλε στο παρκέ, οι άμυνές του βοήθησαν το κλαμπ να πάρει τους μεγάλους τίτλους της χρονιάς.

Ο Ισπανός ήταν καλός επιθετικά στο Βερολίνο την Πέμπτη, έβαλε τα τριποντάκια του (3), δεν εκβίασε προσπάθειες, έκανε και μια καρφωματάρα που λίγο έλειψε να ρίξει κάτω την μπασκέτα , δείχνοντας με το καλησπέρα ότι θέλει φέτος να κάνει την διαφορά και ως σκόρερ. Απολαμβάνει την παρουσία του στον Παναθηναϊκό και τα συναισθήματα με την εξέδρα είναι αμοιβαία.

Αν αρχίσει να σκοράρει και με συνέπεια, βλέπουμε όλη αυτή η φημολογία περί επιστροφής Μάριο Χεζόνια στο τριφύλλι να πηγαίνει …περίπατο. Ως τον Μάρτη ο Κροάτης ήταν ψηλά στη λίστα των Παναθηναϊκών που ήθελαν ξανά τον σούπερ Μάιο στην Αθήνα. Όχι πια!

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Στρατής
Σε αυτή την δουλειά από το 1995, στην Παναθηναϊκή καθημερινότητα από το 2006. Όλα αυτά τα χρόνια καταπιανόμαστε καθημερινώς από διαφορετικά μετερίζια με τον μεγαλύτερο σύλλογο του τόπου αντιμετωπίζοντας την καθημερινότητά του με πράσινα γυαλιά μεν, αλλά (θέλουμε νε πιστεύουμε) δίχως παρωπίδες. Επικοινωνία: dimitris.stratis@newspao.gr