Νιόπλιας: «Εγώ είμαι με τον Αλόνσο, τα αποδυτήρια έχουν επηρεαστεί»

Ο Νίκος Νιόπλιας σήκωσε ασπίδα στον Ντιέγκο Αλόνσο σε δηλώσεις του μετά την ισοπαλία απέναντι στη Μπάνια Λούκα.

Νιόπλιας: «Εγώ είμαι με τον Αλόνσο, τα αποδυτήρια έχουν επηρεαστεί»

Αναλυτικά όσα είπε στο Metropolis 95.5:

Για τη μάχη του πρωταθλήματος: «Το πρωτάθλημα θα είναι πάλι πολύ δυνατό, θα κριθεί προς τον Φεβρουάριο – Μάρτιο. Ο ΠΑΟΚ είναι μία έτοιμη ομάδα, με καλό υλικό, η ΑΕΚ δεν έχει Ευρώπη και έχει επίσης καλό υλικό.

Ο ΠΑΟΚ πήρε το πρωτάθλημα με 120 γκολ, ο Παναθηναϊκός πήρε μεν καλούς παίκτες, αλλά δεν σκοράρουν, πως θα πάρεις πρωτάθλημα χωρίς 80 γκολ που χρειάζεσαι;

Ο ΠΑΟΚ έχει Τισουντάλι, έχει τον Τσάλοφ που ήρθε από ένα άλλο πρωτάθλημα και θα δυσκολευτεί, ενώ απέναντι του έχει τον Παναθηναϊκό που έχει τον Ιωαννίδη μόνο και τον Μπακασέτα».

Ενώ για τους ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκό πρόσθεσε: «Για εμένα ΠΑΟΚ και ΑΕΚ έχουν ένα προβάδισμα, 3 χρόνια ο Αλμέιδα, μία ζωή ο Λουτσέσκου. Ο Αλόνσο δεν ξέρω πόσο καιρό θα μείνει στον Παναθηναϊκό, αλλά εγώ σαν προπονητής, είμαι με τον προπονητή.

Με την ΑΕΚ παίζει ένα κακό πρώτο ημίχρονο, στο δεύτερο κάνει κακή εμφάνιση η ΑΕΚ και το εκμεταλλεύεται ο Παναθηναϊκός, αλλά φαίνεται πως θα έχει δυσκολίες.

Έχει ένα ρόστερ με παίκτες που δεν χρησιμοποιούνται και αυτό επηρεάζει τα αποδυτήρια».

Για το αν έπρεπε να παραμείνει στον Παναθηναϊκό ο Γιοβάνοβιτς: «Μία χαρά είναι εκεί που είναι, έχει καλούς παίκτες, καλό υλικό και για ένα δοκάρι δεν πήγε στο Euro 2024».

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr