Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming: Δείτε ζωντανά σήμερα (05/10)

Η ΑΕΚ απέναντι στον Παναιτωλικό με σκοπό να μείνει στην Κορυφή

Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming

Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming | ΑΕΚ Live Streaming

Επικίνδυνη αποστολή για την ΑΕΚ, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Παναιτωλικό (19:30) για την 7η αγωνιστική της Super League.

Λίγο πριν τη νέα διακοπή για τα ματς των Εθνικών ομάδων, η ΑΕΚ ταξιδεύει στο Αγρίνιο για το ματς με τον Παναιτωλικό (19:30).

Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming: Με ψυχολογία στα ύψη

Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση, κυρίως σε ψυχολογικό επίπεδο. Η μεγάλη νίκη επί του Παναθηναϊκού (2-0) στη Νέα Φιλαδέλφεια δημιούργησε χαμόγελα και, κυρίως, έφερε την «Ένωση» (14β.) μόνη πρώτη στη κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League.

Η ΑΕΚ καλείται να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο και είναι δεδομένο πως ξεκινά ως φαβορί την αναμέτρηση κόντρα στον Παναιτωλικό. Μάλιστα, τα ρεπορτάζ αναφέρουν πως ο Αλμέιδα δεν θα προχωρήσει σε αλλαγές και η αρχική ενδεκάδα αναμένεται να αποτελείται από τους Στρακόσια, Ρότα, Κάλενς, Βίντα, Πήλιο, Σιμάνσκι, Περέιρα, Πινέδα, Ελίασον, Κοϊτά και Πιερό.

Παραμένουν εκτός δράσης οι Μουκουντί και Οντουμπάτζο, ενώ δεν αποκλείεται να βρεθούν στην αποστολή οι Λαμέλα και Μαρσιάλ. Ο Αργεντίνος έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπισε τις προηγούμενες εβδομάδες, ενώ ο Γάλλος είναι πιο έτοιμος από το αναμενόμενο και ίσως ταξιδέψει με την ομάδα για ψυχολογικούς λόγους. Επίσης, επέστρεψαν στις προπονήσεις οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς.

Για το καλύτερο δυνατό ο Παναιτωλικός

Στην άλλη μεριά, ο Παναιτωλικός (8β.) γνωρίζει πως είναι το μεγάλο αουτσάιντερ, όμως θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό. Η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας πέτυχε μεγάλο διπλό στην έδρα του ΟΦΗ και σε γενικές γραμμές έχει ξεκινήσει πολύ καλά στη φετινή σεζόν, που έχει… συνοδευτεί με τον στόχο της παραμονής στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Tα πλάνα του Πετράκη δεν αλλάζουν και η τριάδα στην άμυνα θα διατηρηθεί. Έτσι, η αρχική ενδεκάδα του Παναιτωλικού αναμένεται να αποτελείται από τους Τσάβες, Τορεχόν, Λιάβα, Παντελάκη, Σιέλη, Μαυρία, Ναςας, Μπουζούκη, Πέρες, Στάγιτς και Λομονάκο.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ΑΕΚ είναι αήττητη στα τελευταία έξι εκτός έδρας παιχνίδια της με τον Παναιτωλικό. Για την ακρίβεια, η «Ένωση» μετρά τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες από το 2018 μέχρι και σήμερα.

Παναιτωλικος – ΑΕΚ Live Streaming|Links:

Μπες στο Live του αγώνα!

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr