Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

Η Κ17 του Παναθηναϊκού σε ακόμα ένα απαιτητικό παιχνίδι (μετά το 1-1 με τον ΠΑΟΚ, το 0-3 με τον Πανσερραϊκό και το 2-0 με την ΑΕΚ) βγήκε ξανά αλώβητη από το γήπεδο.

Ισόπαλος ο Παναθηναϊκός κόντρα στον Ολυμπιακό

Η ομάδα του Κώστα Κιάσσου αναδείχθηκε ισόπαλη (1-1) στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο προπονητικό κέντρο του Ρέντη παραμένοντας αήττητη στο πρωτάθλημα Super League Κ17 έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές.

Οι Πράσινοι ήταν καλύτεροι στο α’ ημίχρονο δημιουργώντας φάσεις για γκολ. Στο 10′, έπειτα από κάθετη πάσα του Δημακόπουλου, ο Ιωάννου πλάσαρε εύστοχα μέσα απ’ την περιοχή, σκοράροντας για τρίτη σερί αγωνιστική.

Όμως ο Ολυμπιακός ισοφάρισε στο 45′ για το τελικό 1-1 καθώς στο δεύτερο ημίχρονο, όσο και αν προσπάθησε το Τριφύλλι, δεν μπόρεσε να βρει το νικητήριο γκολ.

Ολυμπιακός: Χριστοδουλόπουλος, Αβραμούλης, Καππάτος, Ποτουρίδης, Νουχάι, Μωϋσίδης, Σιώζιος, Λάνα, Μιχαηλίδης, Κάπελας, Μουγγός.

Παναθηναϊκός: Σταμέλλος, Λάβδας, Δημακόπουλος, Βύντρα, Γαζής, Ρεμούνδος, Ιωάννου (89′ Γκοτσάι), Αργυρόπουλος (72′ Τσιμερίκας), Ψαρρής (77′ Σουχλάκης), Κίτσας (89′ Δήμου), Βαμβακίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr