Φρουρός: «Εγώ θα έδιωχνα τον Αλόνσο - Βάζω 1.000 ευρώ για εισιτήριο προς Μοντεβιδέο!» (vid)

Απογοητευμένος εμφανίστηκε ο «Φρουρός» μετά την ισοπαλία του Παναθηναϊκού απέναντι στη Μπάνια Λούκα.

Φρουρός: «Εγώ θα έδιωχνα τον Αλόνσο - Βάζω 1.000 ευρώ για εισιτήριο προς Μοντεβιδέο!» (vid)

Αναλυτικά όσα είπε ο γνωστός οπαδός του Παναθηναϊκού:

«Ο Βαγιαννίδης ξεκάθαρα, υπάρχει αυτό που λέμε ότι δεν υπογράφει και ότι δεν έχει απαντήσει στην πρόταση του Παναθηναϊκού. Θεωρώ ότι έχει σηκωθεί αρκετή σκόνη. Κάποια από τα ποσά που ακούγονται είναι υπερβολικά για τον Βαγιαννίδη, αλλά και γω στη θέση του τόσα θα ζητούσα ή μπορεί και να μην απαντούσα.

Είδε να έρχεται ένας τρίτος δεξιός μπακ και να αμείβεται παραπάνω. Είναι διεθνής και στην ιεραρχία ξεκίνησε πρώτος. Θα είναι ένα τεράστιο αυτογκόλ, αν χάσει ακόμη έναν παίκτη έτσι και τεράστιο αυτογκόλ για τους ανθρώπους που είναι υπεύθυνοι για τις μεταγραφές.

Με κάποια Μπάνια Λούκα φέραμε 1-1. Ντροπή. Ο Παναθηναϊκός για άλλο ένα παιχνίδι, απογοήτευσε. Μιλάμε για απογοήτευση, όχι για προβληματισμό. Έχω διαβάσει μετά την ΑΕΚ φοβερά πράγματα. Είναι παραγωγικός, όχι αποτελεσματικός. Δεν τα γράφει κανείς αυτά.

Ο προπονητής δεν κατάφερε να κάνει ”ομάδα” ένα από τα ποιοτικότερα ρόστερ που είχε ο Παναθηναϊκός. Βλέπουμε εκλάμψεις από ατομικές ενέργειες. Μην περιμένετε δημοσιογράφους για να έχετε δική σας κρίση. Αν νομίζει ο Mr ΣΚΑΙ με τον τεχν. διευθυντή, ότι όλα πάνε καλά στην ομάδα…

Βλέπεις ένα τούνελ και δεν βλέπεις φως. Τη Νικολούλη χρειαζόμαστε. Η ομάδα απογοητεύει. Μην παίζετε με την υπομονή και τη νοημοσύνη μας. Δεν πληρωνόμαστε εκατομμύρια, πληρώνεστε εσείς. Αν δεν μπορείτε, να φύγετε!

Ποια Κυριακή; Εγώ θα τον έδιωχνα τον Αλόνσο! Αυτή είναι η πραγματικότητα. Βάζω 1.000 ευρώ για το εισιτήριο προς Μοντεβιδέο, βάλτε τα υπόλοιπα 500. Δεν με ενδιαφέρει να ακούσω τις δηλώσεις του προπονητή, έχω σχηματίσει άποψη για τον προπονητή!

Η εικόνα του Παναθηναϊκού είναι μη αναστρέψιμη, για άλλη μια χρονιά!»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr