Ενδεκάδα Παναθηναϊκού: Αλλάζει... πολλούς ο Αλόνσο με Ολυμπιακό - Ονόματα

Ο Παναθηναϊκός ολοκληρώνει σήμερα τη… μίνι προετοιμασία του για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (6/10 20:30), για την έβδομη αγωνιστική της Stoiximan Super League.

Conference League: Η βαθμολογία μετά το Μπόρατς-Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» μετα την ισοπαλία απέναντι στη Βοσνία, απέναντι στην Μπόρατς Μπάνια Λούκα (3/10, 1-1), συνέχισαν το πρόγραμμα με απογευματινή προπόνηση.

Όσοι ποδοσφαιριστές βρέθηκαν στην βασική ενδεκάδα του «τριφυλλιού» ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας. Οι υπόλοιποι έκαναν προθέρμανση και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο.

Αναφορικά με τα πλάνα της ενδεκάδας, αναμένονται σημαντικές αλλαγές στο βασικό σχήμα στο μεγάλο ματς της Κυριακής στο ΟΑΚΑ, με τους Αράο, Μαξίμοβιτς και Ουναΐ να είναι οι βασικοί υποψήφιοι για τον άξονα της μεσαίας γραμμής.

Πιθανή ενδεκάδα: Ντραγκόφσκι, Μπάλντοκ, Ίνγκασον, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Αράο, Μαξίμοβιτς και Ουναΐ, Τετέ, Τζούρισιτς και Ιωαννίδης.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr