Με το δεξί στην Basket League - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκινάει σήμερα Κυριακή (6/10) τις υποχρεώσεις του στη Stoiximan Basket League κόντρα στην Καρδίτσα και θέλει να μπει με το δεξί.

Παναθηναϊκός: Το στατιστικό με Σλούκα που τα λέει... ΟΛΑ!

Ο Παναθηναϊκός μετά την εκκίνηση της Euroleague ξεκινάει και το ελληνικό πρωτάθλημα, όπου σήμερα Κυριακή (6/10) να αντιμετωπίσει την Καρδίτσα εκτός έδρας.

Οι πράσινοι φυσικά και θέλουν να πάρουν τη νίκη στην πρεμιέρα της Stoiximan Basket League με το έργο τους, εφόσον είναι σοβαροί, να μην είναι δύσκολο, διότι κατεβαίνουν κι ως το μεγάλο φαβορί της αναμέτρησης.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι ο «Επτάστερος» παίζει στις 17:15.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Παπαπέτρου, Αντετοκούνμπο και Γκριγκόνις στην Καρδίτσα

Η “πράσινη” αποστολή αναχώρησε για την πόλη της Θεσσαλίας με απουσίες, καθώς ο Εργκίν Αταμάν δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τεσσάρων παικτών.

Συγκεκριμένα εκτός έμειναν ο Τσεντί Οσμάν, ο οποίος είναι εκτός επτάδας των ξένων, ο Ιωάννης Παπαπέτρου που ταλαιπωρείται από κάκωση στο μεγάλο δάκτυλο του δεξιού του ποδιού, ο Κώστας Αντετοκούνμπο, ο οποίος έχει κάταγμα στο δεξιό αντίχειρα και ο Γκριγκόνις.

Ο Λιθουανός είναι αυτός που κόβεται από την εξάδα ξένων και έμεινε στην Αθήνα καθώς ένιωσε μια ενόχληση στον αχίλλειο και προτιμήθηκε να ξεκουραστεί, χωρίς ωστόσο να έχει κάτι το ανησυχητικό.

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News

Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr