Αντίδραση στο αιώνιο ντέρμπι - Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός με τον Ολυμπιακό

Ο Παναθηναϊκός σήμερα Κυριακή (06/10) αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ και θέλει να πάρει τη νίκη, ώστε να κάνει ένα restart.

Μπόρατς - Παναθηναϊκός 1-1:

Η φετινή χρονιά για τον Παναθηναϊκό δεν κυλάει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, καθώς η ομάδα δεν έχει αγωνιστικό πλάνο, ενώ από εκεί και πέρα δεν μπορεί να φέρει και καλά αποτελέσματα με τελευταία απώλεια στην Ευρώπη κόντρα στην Μπόρατς.

Πλέον στο Τριφύλλι άπαντες θέλουν να κάνουν ένα restart, το οποίο επίσημα θα ξεκινήσει από το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό, όπου είναι και η τέλεια ευκαιρία για όλους, ώστε να αντιστραφεί το κλίμα.

Από εκεί και πέρα αξίζει να σημειωθεί ότι η προγραμματισμένη ώρα έναρξης του παιχνιδιού είναι στις 20:30 με τη νίκη να είναι… μονόδρομος!

Η τελευταία προπόνηση και η αποστολή

Με απογευματινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης» ολοκληρώθηκε το Σάββατο η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το εντός έδρας ντέρμπι της Κυριακής κόντρα στον Ολυμπιακό (6/10, 20:30).

Οι Πράσινοι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με rondo και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τακτικής.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ντιέγκο Αλόνσο γνωστοποίησε την αποστολή της ομάδας για το ντέρμπι. Στη λίστα βρίσκονται οι Ντραγκόφσκι, Λοντίγκιν, Λίλο, Μαξ, Σένκεφελντ, Ζέκα, Ιωαννίδης, Ουναΐ, Σπόραρ, Τετέ, Μπακασέτας, Ίνγκασον, Τσέριν, Μαντσίνι, Μαξίμοβιτς, Γεντβάι, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Πελίστρι, Γερεμέγεφ, Τζούριτσιτς, Μπάλντοκ, Νίκας, Αράο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Δημόπουλος
Ο Παναθηναϊκός αποτελεί βασικό μέρος της ζωής του. Πιστός σ' εκείνον από τότε που θυμάται τον εαυτό του. Μεγάλη του αγάπη και το ποδόσφαιρο. Μεγαλώνοντας συνδύασε αυτά τα δύο μέσω της αθλητικής δημοσιογραφίας που από χόμπι έγινε επάγγελμα. Μεγάλο του όνειρο να δει από κοντά τον Παναθηναϊκό σε ευρωπαϊκό τελικό. Επικοινωνία: dimitris.dimopoulos@newspao.gr