Παναθηναϊκός: Ενισχύσεις με χαφ!

Άνοιξαν διάλογο Γκατσίνοβιτς και Τσούμπερ στη Λεωφόρο

Ο Σωτήρης Αλεξανδρόπουλος «έφαγε» το γήπεδο στο ντέρμπι, συμμετείχε για μια ακόμα φορά σε ματς ο Δημήτρης Κουρμπέλης χωρίς να νιώσει ενοχλήσεις, με αυτές τις ενισχύσεις ο κόουτς δεν έχει λόγο να «κάψει» το 4-3-3 που γουστάρει πολύ.

Τι κι αν ήταν off, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο, μια χαρά δούλεψε το πλάνο.

Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να ξέρουμε αν κάποια στιγμή θα «ξεκολλήσει» το μυαλό του προπονητή από αυτή τη διάταξη. Μπορεί να το κάνει σύντομα, μπορεί να γίνει αργότερα, μπορεί να μην γίνει ποτέ. Πάντως προ εβδομάδων λέγαμε ότι η χρονιά με δυο χαφ δεν βγαίνει, αφού δεν θα μπορούσαν Βιγιαφάνιες, Πέρεθ να είναι βρέξει χιονίσει βασικοί.

Από τη στιγμή που δεν υπολογίζονται Αγιούμπ, Λούντκβιστ η ομάδα θα έπρεπε να βρει πρωταγωνιστές εκ των έσω ή να κάνει μεταγραφές.

Κατάφερε να πάρει τελευταία στιγμή τον Μίγιατ Γκασίνοβιτς που δείχνει κοντρολαρισμένος.

Μπροστά στην λειψανδρία λύσεων αναγκάστηκε να δώσει χρόνο ως και στον Μαροκινό, αλλά με τους Ελληνες μέσους της ξανά στην πρώτη γραμμή ο κόουτς έχει στη διάθεσή του επιλογές ανάμεσα σε έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες.

Κουρμπέλης, Αλεξανδρόπουλος, Πέρεθ, Γκασίνοβιτς, Βιγιαφάνιες, Μαουρίσιο είναι μια χαρά επιλογές για το ελληνικό πρωτάθλημα.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr