Παναθηναϊκός: Σίγουρα θα πάρει μεταγραφή για εξωτερικό!

Πρόβλημα στον Παναθηναϊκό με Κώτσιρα

Πέρα από την τριάρα στην ΑΕΚ, πέρα από το τρίποντο, πέρα από το δέσιμο που δείχνει να υπάρχει πάλι με την κερκίδα, ο Παναθηναϊκός μπορεί να χαίρεται και για την εμφάνιση του Σωτήρη Αλεξανδρόπουλου στο ντέρμπι.

Σε ένα ρόλο που ξέρει καλά, αυτόν του κεντρικού χαφ, ο μικρός έδειξε τα στοιχεία που ανάγκασαν το τριφύλλι να ανοίξει τα ταμεία του, να του κάνει βελτιωμένη προσφορά και να τον κρατήσει στις τάξεις του ανανεώνοντάς του το συμβόλαιο.

Άριστος τακτικά στην πίεση του αντιπάλου, έβγαλε ποιότητα σε κάποιες ατομικές ενέργειες.

Μπράβο του γιατί δεν έδειξε να έχει σκουριάσει τόσο καιρό που ο προπονητής του τον είχε στις εφεδρείες, απεναντίας άρπαξε την ευκαιρία από τα μαλλιά να ξεχωρίσει, να «συνδεθεί» με την κερκίδα, να κλέψει μπάλες, να γίνει σημαντικός, να νιώσει καλύτερα.

Το λέμε από την πρώτη στιγμή, δεν είναι ανακάλυψη της Αμερικής αν και στην Ελλάδα το αυτονόητο είναι το πιο δύσκολο. Χρόνο θέλει και παιχνίδια ο συγκεκριμένος παίκτης για να κάνει μεταγραφή στο εξωτερικό με πολύ καλά λεφτά.

Ο προπονητής είδε την πρόοδο που ήθελε να δει, ελπίζουμε να μην ξεχαστεί πάλι ο Έλληνας μέσος. Με την ΑΕΚ τα σπριντ του με την μπάλα ήταν στοχευμένα και δημιούργησαν πολλά προβλήματα στην άμυνα του αντιπάλου.

Δημήτρης Στρατής

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr