Αποκλείστηκε από την Χάλκμπανκ ο Παναθηναϊκός

Αποκλείστηκε από την Χάλκμπανκ ο Παναθηναϊκός

 

Ο Παναθηναϊκός έφτασε το δικό του «ταβάνι» στην πρώτη του χρονιά στην Ευρώπη μετά την… επιστροφή του στα σαλόνια, όμως, η ποιοτική Χάλκμπανκ δεν γινόταν να ηττηθεί με τίποτα και το ταξίδι για τους πράσινους τελειώνει στους «4» του Challenge Cup.

Γνωρίζοντας εξ αρχής πως το έργο του είναι δύσκολο ο Παναθηναϊκός τα… έδωσε όλα από το πρώτο σετ (με τα περιθώρια να είναι στενά για τους πράσινους) και επιχείρησε στο 14-21 να κάνει μια επική ανατροπή κόντρα στην Χάλκμπανκ. Παρόλα αυτά, το σερί των πρασίνων σταμάτησε στο 19-21, καθώς οι Τούρκοι με ένα δικό τους 4-0 «κλείδωσαν» το 0-1 στον Άγιο Θωμά.

Στο δεύτερο σετ ο Παναθηναϊκός πήγαινε πόντο – πόντο με την Χάλκμπανκ, μέχρι που προηγήθηκε με τρεις (13-10). Η ποιότητα των φιλοξενούμενων φάνηκε και πάλι βρίσκοντας την ανατροπή στα μέσα του β’ σετ με επιμέρους σκορ 6-1 για το 14-16. Τελικά η τούρκικη ομάδα πήρε και το 2ο σετ και την πρόκριση με 22-25.

Τα σετ: 19-25, 22-25




Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr