Ανατροπή με Βιγιαφάνιες: Η εισήγηση Γιοβάνοβιτς και τα οικονομικά δεδομένα

Παναθηναϊκός: «Μονο με τα... μισά, ίσως, να μείνει ο Βιγιαφάνιες!»

Πριν λίγους μήνες μια τέτοια σκέψη θα ήταν μόνο από… τρελό! Πλέον, όμως, η κατάσταση έχει ανατροπή και ο Λούκας Βιγιαφάνιες θέτει υποψηφιότητα για παραμονή στον Παναθηναϊκό.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Sportday, ο Βίγια των τελευταίων 2.5 μηνών είναι υπερπολύτιμος και πλέον δείχνει πως έχει γυρίσει με το σπαθί του το χαρτί όσον αφορά το μέλλον της σχέσης του με το τριφύλλι.

Η συζήτηση γύρω απ’ το συμβόλαιο του θα ανοίξει πιο σύντομα απ’ το αναμενόμενο και τα δεδομένα πλέον είναι ξεκάθαρα υπέρ της παραμονής του, με τον Γιοβάνοβιτς να είναι θετικός.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα, δύσκολο να του προταθούν τα ίδια χρήματα (620.000 ευρώ) τα οποία κι ο ίδιος γνωρίζει πως πολύ δύσκολα θα βρει σε άλλη ομάδα Αλλά σίγουρα σαν έρθει η ώρα η πράσινη προσφορά θα είναι κοντά στα συμβόλαια που έχουν και οι υπόλοιποι αστέρες της ομάδας.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News