Ατζέντης Ναν: Το σχόλιο για το νέο συμβόλαιο και ο ειδικός όρος για επιστροφή στο NBA

Ο ατζέντης του Κέντρικ Ναν, Γιώργος Πάνου, έκανε μία ανάρτηση σχετικά με την επέκταση της συνεργασίας του Αμερικανού γκραντ με τον Παναθηναϊκό AKTOR, τονίζοντας πόσο επωφελής είναι και για τις δύο πλευρές.

Ατζέντης Ναν: Το σχόλιο για το νέο συμβόλαιο και ο ειδικός όρος για επιστροφή στο NBA

Παράλληλα, σημείωσε ότι στο συμβόλαιο του παίκτη υπάρχει NBA-out και για το φετινό καλοκαίρι, αλλά και για το επόμενο.

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επέκταση του συμβολαίου του Κέντρικ Ναν με τον Παναθηναϊκό για δύο χρόνια.

Ο Κέντρικ αποτέλεσε ζωτικής σημασίας κομμάτι για την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην κορυφή της EuroLeague και ο Παναθηναϊκός έδωσε τον Κέντρικ την ευκαιρία να συνεχίσει να αναδεικνύει το ταλέντο του σε ελίτ επίπεδο.

Αυτό το συμβόλαιο θα επιτρέψει στον Κέντρικ να έχει την ευελιξία να συνεχίσει να κυνηγάει το όνειρό του για την επιστροφή στο NBA, εάν παρουσιαστεί η κατάλληλη ευκαιρία, εξασκώντας το δικαίωμα του NBA-out αυτό το καλοκαίρι και το επόμενο», ανέφερε ενδεικτικά ο μάνατζερ του παίκτη.

Δείτε παρακάτω

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Giorgos Panou (@grgpanou)

Διάβασε όλα τα νέα για το μπάσκετ του Παναθηναϊκού

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber

Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News