Κατσουράνης: «Θα βάλει δύσκολα για τη 2η θέση ο Παναθηναϊκός - Έρχονται καλές μέρες» (vid)

Κατσουράνης: «Δεν πέρασε η μπάλα την γραμμή - Να μείνει τρία χρόνια τουλάχιστον ο Ιβάν» (vid)

Ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Ιωνικό στη Νίκαια και έκανε ένα ειδικό σχόλιο για τη βαθμολογία.

Αναλυτικά:

«Η βαθμολογία τα τελευταία 7-8 χρόνια λέει την αλήθεια. Συνεπώς, δε χρειάζεται κανείς να την παραποιεί βάσει στατιστικών κ.α.», ανέφερε αρχικά ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Παναθηναϊκού.

«Ο Παναθηναϊκός αντιμετώπισε μια ομάδα που έδωσε τα πάντα για να πάρει βαθμό/ους. Θα μπορούσε να το κάνει ο Ιωνικός. Έκανε σαράντα φάουλ. Μπλόκαρε τον Πέρεθ. Δεν ήταν ο γνωστός Παναθηναϊκός στο ματς. Μια φορά πέρασε στον Πέρεθ και προήλθε το εκπληκτικό γκολ του Αϊτόρ. Έβγαλε χαρακτήρα, πάντως, το Τριφύλλι, ήταν τυχερός σε ορισμένες φάσεις. Κορυφαίος για μένα, είναι ο Βιγιαφάνιες και μετά ο Μαουρίσιο.»

«Δεν απειλήθηκε, ούτε απείλησε πολύ ο Παναθηναϊκός στο συγκεκριμένο παιχνίδι. Το πήραν οι πράσινοι με την ποιότητά τους. Γενικά, πιστεύω πως θα βάλει δύσκολα και για τη δεύτερη θέση ο Παναθηναϊκός. Μένει να εισπράξει τους καρπούς από όλα όσα έχει σπείρει. Πιστεύω πως έρχονται καλές μέρες.»

Δείτε παρακάτω:

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News