Παναθηναϊκός: Ο Κώτσιρας επηρεάζει την... πώληση του Βαγιαννίδη

Παναθηναϊκός: Ο Κώτσιρας επηρεάζει την... πώληση του Βαγιαννίδη

Τι γίνεται με την… πολυσυζητημένη θέση του δεξιού μπακ στο Τριφύλλι; Το NEWSPAO ξετυλίγει το κουβάρι της πολύκροτης υπόθεσης των τελευταίων ημερών στον ποδοσφαιρικό.

Ο Τζόρτζ Μπάλντοκ είναι η δεύτερη μεταγραφή του Παναθηναϊκού, μετά τον Νεμάνια Μαξίμοβιτς, ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου που προμηνύεται γεμάτη εξελίξεις για τον σύλλογο.

Ο 31χρονος παίκτης της Σέφιλντ Γιουνάιτεντ έρχεται σε μια θέση στην οποία υπάρχουν ήδη οι Γιάννης Κώτσιρας και Γιώργος Βαγιαννίδης, υπερκαλύπτοντας, δηλαδή την ανάγκη του κλαμπ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Πάντως, εδώ και καιρό, υπάρχουν συζητήσεις με τον Κώτσιρα, χωρίς να έχει βρεθεί, προς το παρών η χρυσή τομή της ανανέωσης του συμβολαίου του, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι σύντομα θα υπάρξει οριστική εξέλιξη στο θέμα.

Από την άλλη πλευρά, σε περίπτωση που δεν τα βρουν οι δύο πλευρές, ανοίγει ο δρόμος της παραμονής του Βαγιαννίδη στο Τριφύλλι, ο οποίος υπολογίζεται κανονικά, αλλά παράλληλα οι μνηστήρες των Ευρωπαϊκών κλαμπ, παραμονεύουν για την υπογραφή του.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News