Μπορμπόκης: «Ο Παναθηναϊκός θα βγει πρώτος στο Conference League!» (vid)
Ο Βασίλης Μπορμπόκης εκτίμησε πως ο Παναθηναϊκός μπορεί να τερματίσει ακόμα και πρώτος στη League Phase του UEFA Conference League.
Ο Βασίλης Μπορμπόκης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο Παναθηναϊκός θα τερματίσει στην πρώτη θέση της League Phase του Conference League, τονίζοντας πως η νίκη με πέντε γκολ απέναντι στην Καϊράτ μπορεί να αποδειχθεί καθοριστική.
Επιπρόσθετα, αναφέρθηκε στην πορεία της ΑΕΚ στη διοργάνωση, κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις νίκες της απέναντι στη Φιορεντίνα και τη Σαμσουνσπόρ.
Αναλυτικά στο Grande Special Live:
«Ο Παναθηναϊκός θα βγει πρώτος στο Conference League. Και 1-0 και 2-0 να κέρδιζε την Καϊράτ…
Εγώ είμαι σίγουρος ότι θα βγει και θα διεκδικήσει πράγματα από το Conference League. Το λένε και οι στοιχηματικές. Τα πέντε γκολ στην Καϊράτ είναι ψυχολογικά. Σε ισοβαθμία θα μετρήσουν τα γκολ. Εγώ λέω, ότι ο Παναθηναϊκός θα βγει πρώτος.
Η ΑΕΚ τερμάτισε 3η, κέρδισε τα δύο δύσκολα στη Φιορεντίνα και στη Σαμσουνσπόρ, και ήρθε ισόπαλη εδώ με τη Σάμροκ Ρόβερς.»
Παράλληλα, ο Γιάννης Γκούμας ανέφερε: «Πριν από το παιχνίδι ο Παναθηναϊκός ήταν το μεγάλο φαβορί στα… χαρτιά. Το απέδειξε και στον αγωνιστικό χώρο. Ευτύχησε να βάλει ένα γρήγορο γκολ. Έπαιξε καλό ποδόσφαιρο. Η δυναμική της αντιπάλου δεν είναι μεγάλη.
Στη League Phase μετρούν και τα γκολ. Ο Παναθηναϊκός έβγαλε αντίδραση μετά την ήττα στο Καραϊσκάκης. Μετά τη νίκη στο Αλμάτι ανοίγει ο δρόμος για την οκτάδα στον Παναθηναϊκό.»
Δείτε παρακάτω:
Ειδήσεις για τον Παναθηναϊκό
- Γιαννακόπουλος: «Τα χρήματα που βρέθηκαν ψηλά στην ντουλάπα ποιανού είναι;»
- Τι ώρα παίζει ο Παναθηναϊκός σήμερα (24/10) στο μπάσκετ – Το κανάλι με Καρδίτσα
- Παναθηναϊκός: Σενάριο για Μαυροπάνο – Τι ζητά η Γουέστ Χαμ
- Διαμαρτυρίες Μπαρτζώκα μετά τη Φενέρ - Χειροκρότησε τους... διαιτητές! (vid)
- Ξέσπασμα Μπόγρη για το σκάνδαλο: «Νόμιζαν ότι είναι άτρωτοι – Δεν πήγαν να θάψουν τα λεφτά σε ένα χωράφι!» (vid)