Ο κίνδυνος για τον Παναθηναϊκό και η Ευρώπη

Απίστευτη τάπα του Θανάση Αντετοκούνμπο στον Βαλαντσιούνας (vid)

Οι παίκτες του Τριφυλλιού επέστρεψαν στις προπονήσεις μετά το τετραήμερο ρεπό τους και το βλέμμα τους στρέφεται στα τρία τελευταία παιχνίδια της σεζόν.

Οι εναπομείναντες αγώνες κόντρα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό για την Super League είναι κρίσιμοι για τον Παναθηναϊκό καθώς ενδεχόμενες ήττες μπορεί να τον οδηγήσουν στην τέταρτη θέση που τον αφήνει εκτός Ευρώπης.

Σε αυτό το σενάριο είναι επιτακτική η κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας κόντρα στον Άρη, αφού δίνει ένα έξτρα εισιτήριο για τα προκριματικά του UEFA Europa League.

Η ψυχολογία μπορεί να μην είναι στα ύψη μετά την απογοητευτική εικόνα στα ντέρμπι με ΑΕΚ και Άρη, αλλά οι «Πράσινοι» οφείλουν να τελειώσουν τη σεζόν με το κεφάλι ψηλά.

Η απώλεια του πρωταθλήματος έσβησε το κίνητρο πολλών παικτών, αλλά η χρονιά -καλώς ή κακώς- κρίνεται σε αυτά τα παιχνίδια που απομένουν για πρωτάθλημα και κύπελλο.

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News