Μπακογιάννης: «Αν χρειαστεί θα πάω ο ίδιος στη ΓΣ του ΠΑΟ για τον Βοτανικό»

Ενημέρωση από Μπακογιάννη στο Δημοτικό Συμβούλιο για τη Διπλή Ανάπλαση

Το μεγάλο θέμα που υπάρχει αυτή τη στιγμή σε εκκρεμότητα είναι η απάντηση της κυβέρνησης για το αίτημα που αφορά το χρονικό διάστημα για το ποσοστό των εισπράξεων και διαφημίσεων στο νέο γήπεδο.

Η κυβέρνηση διά νόμου έχει περάσει το 15 συν 15 χρόνια η διοίκηση του Ερασιτέχνη ζητάει 15% εις το διηνεκέες όπως δηλαδή έχει τώρα στη Λεωφόρο.

Ο υπουργόε Επικρατείας Γιώργος Γεραηετρίτης αναμένει την απάντηση της ΕΕ καθώς για το πρότζεκτ θα δοθούν χρήματα από το Ταμείο Ανάκαμψης. Από την κατάληξη θα κριθούν πολλά καθώς σε περίπτωση αρνητικής απάντησης ο Παναγιώτης Μαλακατές θα εισηγηθεί επίσης αρνητικά στη Γενική Συνέλευση.

Ο Κώστας Μπακογιάννης από την πλευρά του είναι σε ανοιχτή γραμμή με την κυβέρνηση αλλά όπως είναι λογικό σκέφτεται και την επόμενη κίνηση στην περίπτωση του κακού σεναρίου. Σύμφωνα με τη Livesport, ο δήμαρχος έχει πει στους συνεργάτες του ότι αν δεν περάσει το αίτημα του Ερασιτέχνη σκοπεύει να πάει ο ίδιος στη Γενική Συνέλευση.

Εκεί θα παρουσιάσει όλο το πρότζεκττων γηπέδων στον Βοτανικό θα υπερασπιστεί ότι αυτό αποτελεί το μέλλον για την εκτόξευση του Παναθηναϊκού και η επιχειρηματολογία του σύμφωνα με όσα εκείνος εκμυστηρεύεται στους ανθρώπους του δήμου θα είναι: «Μην τιναχθεί στον αέρα τούτη η κορυφαία ευκαιρία που θα απογειώσει και τον Ερασιτέχνη ΠΑΟ για μία τέτοια διαφορά».

Όλα αυτά στην περίπτωση που η απάντηση την οποία θα λάβει από την κυβέρνηση και την ΕΕ θα είναι αρνητική.

Πηγή: Livesport

Συνδεθείτε στην ομάδα του Newspao.gr στο Viber
Δημήτρης Καραφώτης
Μια μεγάλη αγάπη -μέχρι τώρα- και αυτή είναι ο Παναθηναϊκός. Το αρχείο των εφημερίδων μετά από νίκες του Παναθηναϊκού είναι ένα από τα στοιχεία που μπορούν να πείσουν κάποιον για το τι σημαίνει Παναθηναϊκός για εκείνον. Επικοινωνία: dimitris.karafotis@newspao.gr
Ακολουθείστε τo Newspao.gr στο Google News